Toysdaily 玩具日報

查看: 17041|回復: 30

[新品消息] 細個成日玩ge Metal Slug 越南大戰

越南大戰終於都有玩具出啦~
雖然只係扭旦~但都忍唔住出手扭左幾隻就中曬一set:handshake:

一套5種經典角色~{:2_295:}

四位主角同佢地ge載具
而左起係TARMA~MARCO~ERI同FIO

近睇都見到個樣(但冇人物上色經驗,可能以後都係咁樣){:1_224:}

由第一集開始同大家出生入死ge坦克車~Super Vehicle001/I

第二隻就係改良型Super Vehicle001/II

第三隻就係帶大家上天ge戰機Super Vehicle Type F-07V "Slug Flyer"

入面仲有個seat位添 {:2_257:}

第四隻就係不死兵器~駱駝Super Vehicle "Camel":36:  
(永遠都係我死佢都未死{:1_229:} )

每一個主角同載具都有一盒game帶(有咩用?)

就係可以俾大家插餅帶入第五隻旦~NEOGEO主機一部{:1_203:}

如果有兩隻主機咁就可以變雙打{:2_288:}
總結依set旦都唔錯~上返d色就好正~d主角好有以前d高達扭旦feel~
希望佢會有下一part出埋其他載具{:2_275:}
MARCO個傻仔樣真係好正{:1_205:} 我都MetalSlug迷{:1_203:}
最好笑後期竟有Ralf同Clark加入,唔知套蛋會唔會日後出埋
中曬一set:71:

i also like Metal Slug...
中曬一set咁正 :handshake:
好像NEOGEO主機比較吸引點
'最重要的啊叔冇份!!
'最重要的啊叔冇份!!
tstleung678 發表於 15-3-2013 01:07 AM

越南大戰終於都有玩具出啦~
雖然只係扭旦~但都忍唔住出手扭左幾隻就中曬一set

一套5種 ...
突擊高達 發表於 14-3-2013 10:43 PM

一扭扭中NEOGEO主機....但想要坦克……
where can i find it ?
:handshake:頭先見到都想扭~

中晒一set好羨慕~!!:$

睇黎長出長有~good
正呀,呢SET野:35:
metal slug小弟全部打過:love:
最鐘意佢無限命,細路都可以爆機{:1_218:}
Ah...............signal color capsule eggs. This is 2013 not 1990 wor ! Please give us color capsule la !
where can i find it ?
k1872888 發表於 15-3-2013 06:47 PM

7-11/some where can buy egg toy ge place,eg:toyc
'最重要的啊叔冇份!!
tstleung678 發表於 15-3-2013 01:07 AM

maybe will have part2....?
    請問你PM的是否這個?
這個的話抱歉我開封了...介不介意已開封?