Toysdaily 玩具日報

查看: 6278|回復: 27

[詢問] Medicom V3 斷腳,請問用什麼body好?

終於領教medicom 產品嘅化學,昨日諗住幫V3轉一轉post,隻腳分開少少就斷了{:1_206:},想請問用邊隻body最適合V3(不是next v3), 喺邊處買和大約幾錢,唔該咁多位師兄請告知,謝謝:64:
頭像被屏蔽
斷個關節就換整個素體...樓主的米真多......:38:
回復 2# 超港人

thanks師兄:64:
回復 3# iWatch

咁請問師兄可以點整, 我check過斷裂嘅位,用AA膠都痴唔番,我都唔想嘥錢買個隻body:38:
斷個關節就換整個素體...樓主的米真多......
iWatch 發表於 15-3-2013 12:34 AM

入嚟回應串吓人之外,又冇啲建設性嘅意見,依位師兄真係得:67:
回復 1# papay
用番M記素體就穩陣D,
其他Body恐防頸joint唔o岩。
回復 7# kafai1978

唔該哂師兄!

樓主, v3買返medicom 嘅 naked body就得架喇.
玩得m記, 就要有換body嘅覺悟. 唔好理其他人笑乜,
我自己都換過好幾隻拉打,又其事係昭和果批
換body都係一樣十分有趣事, 當中都會學到好多野!
回復 8# papay
唔洗客氣....:65:
希望幫到你。
回復 9# kfhrider

謝謝師兄:64:咁問多句,之前爬文睇過,是否用naked2 body,是不是去賊船或超人到買?Thanks!
如果是股位, 可以試下自己整。

http://blog.yahoo.com/iamsiu-man/articles/37776/index
回復 11# papay

去蕉人買啦, 我都係果度買!{:1_208:}
樓主, v3買返medicom 嘅 naked body就得架喇.
玩得m記, 就要有換body嘅覺悟. 唔好理其他人笑乜 ...
kfhrider 發表於 15-3-2013 02:53 PM

支持!其實修理玩具都係玩嘅過程來,M記/H記野都一樣。
回復 13# kfhrider

Thanks 師兄!