Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SD NEXT 15

SD NEXT 真係非常正的一個系列, 今SET比較特別, 有3款都係量產機, 所以努力地抽左一大堆

當然仲有鐵球小隊~

A/B SET的量產NV比較難入手, 成日要望住附近D蛋機
都花左好一段時間先儲到咁多

當然都突左唔少靈格斯同HI-NV....
藍德卡倒是只抽中過一只...

如果B 記肯出一彈淨係得量產機的SD NEXT就好, 就算SET全都有AB 都一樣可以
我一定會勁抽

下SET都多量產野, 目標12隻大廆!
希望唔好中太多RX78同SP...
嘩,要儲咁多 量產機 真係要好有 恆心 :71:
一部零格斯改{:1_222:}
起碼整3部啦{:1_222:}

哇…海量{:1_197:}
鐵球我都係抽到一隻咋:42:
果然16無乜人想要高達…{:1_203:}

師兄有無之前既 NEXT 多左想放?{:1_235:}
哇…海量
鐵球我都係抽到一隻咋
果然16無乜人想要高達…

師兄有無之前既 NE ...
linkchan 發表於 3-10-2013 11:52 AM

由於自己手賤, 次次都忍唔住會抽
有大量重複, 不過多數都係無人追果D 款...
講開又講, 以前有個扭蛋TRADING的FORUM, 而家無左
真係幾可惜, 始終扭蛋放YAHOO又唔值
但重複左又好浪費
如果可以有個平台大家交換就好...
講開又講, 以前有個扭蛋TRADING的FORUM, 而家無左
但重複左又好浪費
...
L-U 發表於 3-10-2013 12:51 PM

唉 ... 樹大招風, 加上部份會員不守規矩 ... 我地真係冇信心可以做得到一個好的 TRADING 版 ...sorry :56:
回復 7# Vince

絕對理解:49:
回復 6# L-U

咁呢個世界仲有樣野叫"PM"架馬:he:
但重複左又好浪費
...
L-U 發表於 3-10-2013 12:51 PM

我都記得有,可惜無人流
唔多人玩{:1_206:}