Toysdaily 玩具日報

查看: 9469|回復: 24

[Hot Toys] 我個Ironman壞左?? T_T

最近我個Ironman mark 2 心口燈吾知點解好快甘閃下閃下.....
大約係一秒 6-7下好快甘閃.....
係吾係壞左啦??:79:
有無地方可以整番呀...??:unhappy:
THANKS......
係咪接觸不良?  有否用新電池試?  試下清潔下d接觸後用新電池再試吧.
我想問口心燈係吾係用 SR 921??
電池用完了????????????????
應該吾會....我好小開ga....

回復 5# manson98011

你係咪一路都無拆電? 唔開電力都會慢慢流失嫁...

快d拆粒電出黎睇下的電池有冇流出內面的化合物吧, 唔係遲d流到short左circuit就好難翻....

電池型號看張說明書, 心口電池好似日X城都有...
死囉,咁耐唔攞電出梨爆汁囉!{:1_224:}
頭像被屏蔽
最近我個Ironman mark 2 心口燈吾知點解好快甘閃下閃下.....
大約係一秒 6-7下好快甘閃.....
係吾係壞左啦 ...
manson98011 發表於 14-3-2013 01:14 AM

你見到有隻 Ironman 有問題, 第一件事就係 post 上 TD 問? 而唔係拆電或睇說明書?
我琴晚見到閃,已經拆左電啦。。無爆汁呀。。
之後再試下換新電。。。都係閃。。{:1_229:}
我琴晚見到閃,已經拆左電啦。。無爆汁呀。。
之後再試下換新電。。。都係閃。。
manson98011 發表於 14-3-2013 12:23 PM

同你改燈有無關呢?
應該無關ma..:69:
我都係駁3V電入去, 無傷過ironman 自己本身...{:1_206:}
你用3粒AA 電???
回復 13# marschung

係呀...我係吾係做錯左呀??:unhappy:
好奇怪...:26:
我用兩粒餅電....佢就無閃啦....
吾通之前電壓太高??