Toysdaily 玩具日報

查看: 7368|回復: 19

[玩具攝影] [無字帖]咸旦超人上班盒旦一隻咁大把(多圖)內容健康無難度

鉛筆...
有無搞錯!!!!
一隻盒蛋俾你玩到出神入化~~~
(好像置身在強國的車廂中, 千奇百態呢, 哈哈)
而家我先知這set盒蛋人同景可以分開的,
睇下有無緣撞到佢地先,
(尾二的吉田真慘~~前後都不保了......)
三個字
基味濃
XDDDD
回復 3# cliffordchan107

出過2part..而成套旦..呢隻可玩度最高...我都只係買左呢隻就算...都封印左佢好多年了:34:
點解睇唔到圖...被版主ban左? :DD
好正呀~變化多端,真係人生百態XDD
回復 6# hehemimi

初版的確入左黑洞(可能我表達過左火),復刻版已無問題了:35:
回復  cliffordchan107

出過2part..而成套旦..呢隻可玩度最高...我都只係買左呢隻就算...都封印左 ...
老文 發表於 4-6-2012 01:12 PM

我記得除了超人外, 嘰嘰兵都好像有出過上班族盒蛋, 也很惹笑,
不得不服日本人的另類創意,
keroro中有幾幕也是軍曹穿上大人西裝上街, 我想也許是從這個得到靈感吧? (還是剛好相反?)
回復  hehemimi

初版的確入左黑洞(可能我表達過左火),復刻版已無問題了
老文 發表於 4-6-2012 01:29 PM

hehe, 我反而更想看初版呢~~老文兄能否私下pm?
(此風不可長, 但作為反面教材也不錯)
回復 10# cliffordchan107

只係用字上的不當,其實畫面上..都係一樣:(
回復 9# cliffordchan107

我一見到呢幾set旦..諗到如到你手的話..一定可以大大發揮..將佢地發揚光大呢:34:
真係笑鬼死XDDDD
回復  cliffordchan107

我一見到呢幾set旦..諗到如到你手的話..一定可以大大發揮..將佢地發揚光大 ...
老文 發表於 4-6-2012 01:47 PM

見你將d超人怪獸排排坐, 令我想起近排好多層層叠公仔, 獨立來玩也可訓練擺玩具的定力呢~~
回復 14# cliffordchan107

的確玩法係有小小似層層叠公仔....剛諗到如買多幾隻呢款既...可玩性仲高仲過引:34: