Toysdaily 玩具日報

Howard : ironman 3 暫定計畫會出15款 figure

15款咩先? 如果淨係MMS ironman就冇可能了,你睇上集MK5銷情幾惨淡?
嚴選^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^:63:
15款咩先? 如果淨係MMS ironman就冇可能了,你睇上集MK5銷情幾惨淡?
saimuipa 發表於 2013-3-13 18:56

死左炒家{:1_208:}
多些選擇絕對係好事!:73:無人叫你佢出你一定要買:43:自己揸主意:77:
回復 61# saimuipa

我買到平貨:$
saimuipa 發表於 13-3-2013 06:56 PM

而家個價又彈返起了:47:
頭像被屏蔽
回復  saimuipa

我買到平貨
samuellam 發表於 13-3-2013 09:09 PM

我都係,大貨出左一個月用50蚊响呀虎買到張跳樓單:^
im mark 5 係我入坑的第一者figure(買入價12魚,全新未開封:)

ht出得越多殼越好,第一,多d選擇。
第二,多d跳樓價。Haha....
我都係,大貨出左一個月用50蚊响呀虎買到張跳樓單
saimuipa 發表於 13-3-2013 10:54 PM

$ 50 蚊一張單, 講真架 ??????????? {:1_206:}
出15款...買都吾係問題、問題係無地方放出黎...:70:
真! 賣家開價100,我留言有興趣佢覆我電联,話堅要嘅話50俾我,交收時發現佢仲有一叠MK5單响手⋯
而家個價又彈返起了
JUNOWONG28 發表於 13-3-2013 10:50 PM

家陣個價點彈都唔關HT事了
MK5响戲入面咁搶眼但大貨都賣成咁
果堆可能出得一分半分鐘的MK8-41 HT有幾多隻夠胆同佢出MMS?
家陣個價點彈都唔關HT事了
MK5响戲入面咁搶眼但大貨都賣成咁
果堆可能出得一分半分鐘的MK8-41  ...
saimuipa 發表於 14-3-2013 09:48 AM

全部變會場限定咪炒囉:p
真! 賣家開價100,我留言有興趣佢覆我電联,話堅要嘅話50俾我,交收時發現佢仲有一叠MK5 ...
saimuipa 發表於 14-3-2013 09:42 AM

waaa 頂, 抵到爛呀 {:1_206:}點解我個陣未玩 hot toys {:1_198:}