Toysdaily 玩具日報

Howard : ironman 3 暫定計畫會出15款 figure

出15隻MMS,其他全部出PP....
kafai1978 發表於 13-3-2013 11:39 AM

係就好, pps 我一隻都唔會入 :69:
最多入一兩款。。。。。。
第三部曲係咪指依個版本?

第三部曲係咪指依個版本?
ithacity 發表於 13-3-2013 12:16 PM

一定係,我都好鍾意呢個角色...希望佢唔好似之前SIDESHOW禁出一個正常VER再加一個特別版入魔VER.....最好DX就一炮過搞掂佢....最好植髮加發光光劍......{:1_220:}
回復 46# berndy1111
但如果淨係Ironman都15款MMS都幾大鑊......{:1_207:}
回復 48# ithacity

sideshow出過 希望佢出好d啦
Whiplash armor mk2 :43:
一年一隻Star Wars, 咁Dark Maul有排等................ {:2_295:}
star wars 中呀!{:1_197:}
坦白講咁大個市場你驚佢唔會出曬?我就唔信了,各位大大準備好食麵包0既日子吧:69:
MMS出既就會考慮入多一、兩隻,pps就一定唔入{:1_222:}
會揀過,嚴選過,先會買,隻隻都買真係唔得掂
其實段訪問照字面解係 40幾款 ironman 當中有15款計劃會出(出 mms 定 pps就唔知ht 啦)即之前出既 tony,war machine ,iron patriot ,mandarin 等人不算入這15款中吧,poster 有7款新甲,還有類似 hulkbuster的加上 mark 1- mark 7 movie 都會有見到,剛好 15隻:x mark 7 好似都有d戲份
不過佢吹到40款都出哂都無用,ht 成日唔兌現,好似 batman 1992,都唔知去左邊,1966架 batmobile 又係,predator 講左成1年半先出左隻 city hunter 同開左 scar 訂,我有幾多年等到你,ht
邊15款先......................番炒就免了
出15隻...最多最多最多最多都係入2,3隻算......