Toysdaily 玩具日報

查看: 10823|回復: 18

童年夢想終於擁有!!光速電神3合一飛機合金入手!!

記得細細個已經好想有
曾經有過扭旦,但dx合金都係23年後先第一次玩!!!
雖然是美版但都是made in japan!!
可獨自2段變形更可大合體成3合一戰機!!好好玩!!
其中以中間戰車最重手又最好玩!!合體又有超人d合體戰機feel!!
真係好0野!!!誠意同大家推介!!
唔講0甘多....去相啦!!

同場加演馬格斯比人圍攻!!

馬格斯都好正!!好重手0架!!

抵玩啦呢隻~ 算平
隻馬格斯更正~
你果日都見到佢?
佢好可憐0甘在一堆紙盒中.....我唔忍心佢都慘....帶0左佢回家
雖然冇menu又爛盒但我用來玩冇所謂啦!!
呢3部戰機好野o黎,之前上網見有得bid,不過成8條魚起標~~~放棄了~~~:die:

笑萬個set仲貴~~~睇下都開心~~~thx~~~:)
原文章由 Dick.Po 於 10-4-2007 04:13 PM 發表
你果日都見到佢?
佢好可憐0甘在一堆紙盒中.....我唔忍心佢都慘....帶0左佢回家
雖然冇menu又爛盒但我用來玩冇所謂啦!!

我係懷古耐唔耐就見到~ 1k攪掂~
咁睇黎大大呢隻更抵喎~ :shiny:
七星俠部ultra egale真係影響深遠,呢部都有佢影子.
細個我有呢盒,都係美版,記得當時去尖東飲喜酒,爸在玩具店peter pan買給我,但去飲的過程中已經part斷了加瑪機的腳(翼)...
咦~ 隻 鈦馬格斯 出左~?
原文章由 人仔貓 於 10-4-2007 04:21 PM 發表
咦~ 隻 鈦馬格斯 出左~?

上星期出0左啦

wc有不過貴過反斗價:sad:
THZ~

...我呢排都有經過吉島但一隻都見唔倒有....
馬仔個面相太幼氣~~~
不錯的玩意啊~
呢set勁正呀…我細個都有盒…好玩都不得了!!但主角機體就無啦…因為細個時未見過有得買…淨係有過d模型!!所以好想超合金魂出佢!!超期待出既合金之一!
好熟面口喎
細個好似玩過
不過唔記得係乜啦:DD
:shiny::shiny::shiny:
細個果陣曾經有過呢三隻飛機既蛋, 果陣已經覺得好正好好玩, 但係好易爛...
幾乎都已經忘記佐有呢3隻飛機既存在... 珍貴回憶...
:)