Toysdaily 玩具日報

查看: 8849|回復: 19

[分享討論] 黑店澳門

幾個月前去訂ex雙魚 5百幾有單,今日去拿ex雙魚老闆要我比多80 才有貨 ,如吾要貨老闆就會退返訂金   !!!!!
雖然我知ex雙魚抄起左 ,但這沒有信譽的老闆算是合理嗎?
邊間? 分享下...........
頭像被屏蔽
我知邊間啦因為全澳門得佢一間咁狗~
係咪鮨X亭日本餐廳隔離:36::36::36:
:blame:新“虫”~~~~
澳門玩具友個個都知新蟲系黑店啦。次次都系去痕利留名等電話好過。雖然沒收訂金唔一定保證有貨,但系已經脫離左“非買不可”的階段,沒咩所謂。
如實..有道理一定當眾嘈到佢hihi......仲要趁人多...最x憎黑店:74:
咁衰!?第日過左去澳門行都唔行個到@@
應該唔係新虫佢出名貴但明碼實價
俾咗訂拎貸先加價應該係電玩蕉人,因為之前EX人馬我都賴過野~
拎貨先加80唔要就退訂~
係咪利X呀  對住三角花園   之前隻處女加我70  唔係就退訂
(新虫)d貨貴個沒朋友係人都知!
但我講哥間係(利x)我第一次幫佢訂的,訂之前個老闆仲好like,話自己好有誠信,我就訂得好安心,點會知佢會咁做呢,張訂單寫明幾多就幾多啦,雖然80蚊吾算多,但已經足夠令店舖聲譽大 損, 大家要小心呀!
回復 14# chan11

果間都會咁做??
回復  chan11

果間都會咁做??
金大大 發表於 2-3-2013 12:09 PM

前幾隻都無事   處女開始580訂   到貨要650先有貨比   雙魚現在又係甘
但無計  出面現貨全部699+   都係要硬食
e間趴街利X我6,7年前神話時代訂過!放1魚訂keep起,話實有貨,第一隻有貨,到第二隻出就開始無貨俾,同我講無辦法!但係我之後見到鋪面有現貨,趴街話有人留左!我夠訂左o羅,即時拎返1魚轉去含你訂!