Toysdaily 玩具日報

查看: 7833|回復: 23

[個人收藏] 生日出Post, 給自己的禮物 Dragon Quest I, II, III, IV, V, VI (加1新相在Page2)

自從榮升父親大人之後便無再出POST了,今次可謂正式回歸,分享些非大熱門嘅FIGURE!:43:
包裝雖然無鳥山明嘅插畫, 但就突顯咗figure本身上色一流∼!:73: 開盒前一影~

來個大合照:
頭123代係羅德編, 另456代係天空編。 我最愛係第5代, 故事由細講到大, 後來結婚生仔做老豆, 超正∼! :$

羅德編 ﹣ 做型不算出色,但勝在夠經典∼ :)

天空編 ﹣ 我嘅之愛, 做型充滿鳥山明嘅味道, COOL∼!:love:

SIZE比一般超人�戰隊膠公仔為大, 看看與神話比較便一目了然。
有把聲音細細地說: “無錯,我是9月19日出世,最接近神嘅男人。“:!

武器由你隨意配答。
CROSSOVER SDX嘅三神器, SIZE 好FIT∼!:)

基於生日關係,是日休息(去玩)一天,不便回POST,敬請見諒。
最後, 謝謝觀賞,不喜勿插!!:78:
祝大大生日大快樂~~^^
好正的分享!!!
:D大大生日快樂~~~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
生日快樂,買得好∼∼∼∼∼!!!
頭像被屏蔽
超愛DQ,V的故仔很好,是我唯一玩過有發家族傳承要素的日本RPG。

最近的DQ10又要甚麼的上網才能玩,感覺納悶。:80:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
Happy BD and hope u will get more and more toys this year!  :)
樓主生日快樂~見到你D生日禮物就開心了:35:
生日快樂.......勇者真係好好玩.....有無出惡龍??
:71::71::71:.......................
生日快樂~~~~我遲你一day:shy:20號。原來e套勇者鬥惡龍size都幾大,恭喜入了心頭好!
Happy birthday!