Toysdaily 玩具日報

查看: 9844|回復: 18

[玩具攝影] 天使愛美麗。 。 。

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.496893810366728.109182.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)
入了Archangel,就後追了Toybiz Angel,是神物,但舊物下退色了.... {:1_237:}

Chok 一 Chok {:1_220:}

各自飛翔~~~ {:1_208:}{:1_209:}{:1_196:} 人有正邪面,天使也不例外。 想做好人定壞人,自己揀~ {:1_203:}

兩支"可彈射"飛彈好樣衰(小朋友導向{:1_228:}),不加為妙~~~

逆天使來贈興~ {:1_203:}{:1_201:}

要做天使定做魔鬼禽獸? 自己揀~ {:1_203:}{:1_204:}

死圖呀蝙蝠俠 {:1_235:}
回復 2# Assassin

應該無事喇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ {:1_208:}
相比之下Archangel痳痳地WOR
回復 4# gumng

都唔係嘅,睇你要求、點玩同點影。http://toysdaily.com/discuz/view ... 1139&highlight=
回復 5# darknight

frankly- i like the arkangel better wor.
actually there is another better angel in Toybiz
回復 6# Grimlock

你依隻我都有留意. 但唔知係米太舊而頭和身比例怪怪地. 所以無入. 但SIDESHOW個隻就好很靚. :*
Nice photos,我都有想入呢隻Angel, 真係好靚仔
ebay都有交易,但當郵費仲貴過隻figure時,買不下手了
哈哈,只好隨緣吧
回復 8# NNSKK

我今次都係忍手無依悲,等雅虎放。{:1_214:}
呢不錯~~~{:1_231:}

可是我覺得樣子怪怪的,不過身材好fit,但最後我都選左佢~~{:1_231:}

反而想問呢的可動怎樣???感覺下身的可動麻麻{:1_231:}
回復 10# 小小玩具迷

可動好好,裙甲可動有誠意。 你藍白天使個樣太很所以無入。{:1_228:}
哎唷、隻angel好正、我剩係買左呢個series 既beast
  1. {:1_204:}
複製代碼
回復 12# nesidoh

隻 beast 關節很外露,所以我無入。
師兄有好多ML正野喎
好毒呀!!:63::63: