Toysdaily 玩具日報

查看: 10876|回復: 22

[玩具攝影] 壽屋 1/8 Dark Angel Olivia

等左幾個月,終於都到手,對我個人黎講上色算仔細,只係頭髮比官圖次一個等級(其實都預左),收貨有突啦
廢話少講,去相 (開post時先發現一張全相都無影過,遲下補返)

盒正面,附上Nendoroid作比例,可見盒子真係好大,拉一拉尺,足足有39cm*35cm*25cm咁大

盒背

盒側

盒頂

內容物(上層)

內容物(下層)

薄薄的說明書

劍x2

近拍翼

雜圖

我昨天都見到街有得買,好鬼大個盒:67:
整體不錯我都想入番之前冇訂到:63:
It looks pretty good.{:1_221:}
:36:覺得這款的頭髮好似有d問題,但整體好正。
lovely!!!............. :D
小弟也有入
拎貨果陣見到真係俾個盒SIZE嚇一跳
差唔多3盒HOTTOYS既SIZE{:1_201:}
真係好靚, 真係唔錯!!:71:
中伏,兩隻翼收係盒既同一邊、學dizzy咁既包裝唔得既,係要攤開晒兩隻翼阻掟:ice:早知唔訂…
Very good but very expensive :no:
未玩過隻game都覺得好靚好想入
頭像被屏蔽
呢隻香港派左貨? 我訂左仲未收到電話...
回復 2# Yin~

買啦買啦:he:

回復 3# Gundam6j

當時一見到灰模就已經覺得不得了,二話不說走左去落訂

回復 4# lmtsuper

頭髮的確同官圖有好差別,不過整體真係good:71:

回復 5# Macross長谷有洋

多謝支持:71:

回復 6# tlkuma

仲記得去攞貨時周圍d人見個盒咁大都望一望 lol

回復 7# 馬仔

多謝支持:71:

回復 8# 花少爺

我都覺,其實擺位諗諗佢的話,個盒可能可以縮一半size:56:

回復 9# kaijinx1

小弟比較少買PVC,真係非常有愛既先會買,價格尚可接受啦:73:

回復 10# 歪不正

哈哈,隻game我都係玩左無耐就剷,個人覺得頗悶,不過卡牌好多都真係好靚

回復 11# 超港人

帶有霸氣又有點壞,中曬我口味:shy:

回復 12# saihanghk

係呀,我18號就收到通知到貨,你都打去關注下情況吧
真的好靚,吾知咩野都想要,不過真的超大隻~~~{:1_224:}
靚就幾靚

睇分享當買咗算

盒太大了我家多囡容納唔到