Toysdaily 玩具日報

查看: 7132|回復: 29

[玩具攝影] 我也要快拍..... Crazy Dummy Seal Team 8 (31pic)

Enjoy Bros.....

Potrait--身體少改一下,胸臂加厚,頸項改短3 公分, 頭雕不錯..

M16A4--

Mk48--

加了點舊化,槍支亦然,但MK 48 做功有點失望,
比之前廠家出過的略差,彷生外套沒上,因感覺太腫脹,
也配上其他武器玩一下。
這次組了差不多一個月時間,主要是沒時間,
只好一天天30 分鐘的慢嘗,
下一隻轉回影視人偶系,但又搞了個自組,繼續慢條斯理下去....{:1_234:}

Thanks for watching
:43:
磨劍一個月,果然係好兵!:71:

估唔到老貓大組左隻海豹八隊先喎,仲以為係陸軍添,睇嚟師兄屋企肯定收埋好多未砌。
磨劍一個月,果然係好兵!

估唔到老貓大組左隻海豹八隊先喎,仲以為係陸軍添,睇嚟師兄屋企肯 ...
catcat 發表於 23-2-2013 09:24 AM

感謝沙發支持:77:
真係爆倉了:help:

:63: }D相界死人..........

Support old cat brother......nice !
睇到軍事人偶達人老貓兄分享, 小弟又學到嘢:$
呢隻頭雕真係唔錯, 小弟要留意一下先{:1_197:}
}D相界死人..........

Support old cat brother......nice !
滴滴仔 發表於 23-2-2013 10:12 AM

感謝滴少支持:77:
無刀噃, 邊庶界呀:?
睇到軍事人偶達人老貓兄分享, 小弟又學到嘢
呢隻頭雕真係唔錯, 小弟要留意一下先
evilalive 發表於 23-2-2013 10:24 AM

感謝支持,但其實我亂搞無咩reference 架咋:77:
兵人開發廠家追步神速, 永遠下一隻靚D, 再講呢隻已經出左半年, 可能唔易揾:78:
感謝支持,但其實我亂搞無咩reference 架咋
兵人開發廠家追步神速, 永遠下一隻靚D, 再講呢隻已經出 ...
Oldcat 發表於 23-2-2013 10:43 AM

:@.....o下, oh dear....:79:
終於等到Oldcat大隻海豹Team 8靚相喇{:1_221:}件迷彩風褸呢? 係呢隻亮點黎喎

請問是圖7是否SS USMC 2.0枝長槍? 如是, 應該係M16A4, 有錯請指正:shy:
終於等到Oldcat大隻海豹Team 8靚相喇件迷彩風褸呢? 係呢隻亮點黎喎

請問是圖7是否SS USMC 2.0枝 ...
chibita 發表於 23-2-2013 11:35 AM

多謝支持:77:
件褸留返下個post, 眼矇朦睇住SS 套M4A3照打添:(
多謝支持
件褸留返下個post, 眼矇朦睇住SS 套M4A3照打添
Oldcat 發表於 23-2-2013 11:49 AM

件褸留返下個post??...又要等喇:no:
我都好想快D砌埋幾隻兵人, 不過忙忙忙又一日:(
who s this guy?
瘦版尊特拉華達?
回復 11# chibita

我都係今日執個頭, 聽日搞下槍 細路訓左又舊化下,
螞蟻搬家式作業:(
who s this guy?
瘦版尊特拉華達?
chak17 發表於 23-2-2013 01:02 PM

擬似畢佬,大大覺得呢:77:
兵人白痴路過支持一下,老貓大good job!:)