Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Oldcat

[玩具攝影] 我也要快拍..... Crazy Dummy Seal Team 8 (31pic)

兵人白痴路過支持一下,老貓大good job!
Dr.AL 發表於 23-2-2013 01:28 PM

感謝AL 兄支持:77:
兵人其實幾好玩架,自由度大,係要花少少手作夫,試下啦:71:

睇左追擊拉登行動 Zero Dark Thirty, 見到呢隻兵人有點熱血...
唔明係電影中班海豹其實都無帶禁多equpiment, 但兵人公仔往往掛到成身野, 如果係真人, 怕連行都行唔到, 不過相信呢d係玩兵人既樂趣...{:2_295:}
修正得很好!!!!!!!{:1_228:}
睇左追擊拉登行動 Zero Dark Thirty, 見到呢隻兵人有點熱血...
唔明係電影中班海豹其實都無帶禁多equpimen ...
chankb 發表於 23-2-2013 05:02 PM

多謝支持:77:
其實仲有配件未上,就係覺得太多野,
兵人好玩在點著咩幾多嘢都係幾自由嘅:78:
修正得很好!!!!!!!
darknight 發表於 23-2-2013 05:29 PM

多謝支持,師兄有冇上邊隻兵玩下呀:77:
多謝師兄分享 !! 兵人真係好似幾好玩咁呢 :D
多謝師兄分享 !! 兵人真係好似幾好玩咁呢
dvddvdhk 發表於 23-2-2013 10:14 PM

係架係架,試過包你返尋味:75:
係架係架,試過包你返尋味
Oldcat 發表於 23-2-2013 10:33 PM

好毒 ! 好毒 ! 但此坑好似好深下 , 都係要慎重考慮下先得{:1_237:}
好毒 ! 好毒 ! 但此坑好似好深下 , 都係要慎重考慮下先得
dvddvdhk 發表於 23-2-2013 10:47 PM

而家多咗有水準嘅廠家參與競爭,進步速度相當快,玩家多咗選擇
相對價錢較平易近人,耐玩性又高,我呢期訂兵人也較多了:78:
美圖~~~~~~~~~{:1_221:}  情景又正~~~~~~~~~{:1_220:}
美圖~~~~~~~~~  情景又正~~~~~~~~~
kevinwong4ever 發表於 24-2-2013 11:20 AM

感謝支持••••••••:77:
Nice modification on the scale. :71:
睇黎好多師兄砌呢隻都會換左佢副oakley

其實小弟覺得原裝都幾好丫 {:2_261:}

Nice modification on the scale.
cywatt 發表於 24-2-2013 01:21 PM

有時自己動手也是樂趣:78:
睇黎好多師兄砌呢隻都會換左佢副oakley

其實小弟覺得原裝都幾好丫
Gainax 發表於 24-2-2013 02:39 PM

原裝幾型架,我換係想見到佢雙眼:77: