Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: joshuakit

[Medicom] Medicom 既野從未買過,想問下一D野,請教師兄們幫手

仿皮又驚甩皮,合金又驚氧化,塑膠又驚變色,不玩不買便乜都唔駛驚啦。錢又可以慳返,又唔駛提心跳膽 {:1_2 ...
jerrytang617 發表於 24-2-2013 01:36 PM

正確。。 買得番黎就緊係要玩喇,,,,{:1_203:}
有愛咪買,買得咪玩囉,我前年入隻愛德,一直就咁放響書檯(係最近先入櫃),得閒攞出嚟扭一兩 ...
coldstone 發表於 24-2-2013 11:38 AM

我就係放係display一世唔郁個D
不過點都好,Medicom 既初音我就入硬
希望唔郁佢唔會自己甩皮啦:69:
唔好買Medicom :42:
咁星戰呢? 我想買MEDICOM隻BOBA FETT 同 JANGO FETT
頭像被屏蔽
回復 34# bobafett17

呢兩隻都係布衫多,,少心玩唔爆波地就得,,
我見上面啲ching講到medicom好似好恐怖...睇到有啲心驚驚!
買得Medicom就要預左粉碎一日,同最好有好手藝,自己換body, 買番件衫自己換。。咁。。
想問下隻eva初號機呢?考慮緊買唔買!{:1_237:}
頭像被屏蔽
想問下隻eva初號機呢?考慮緊買唔買!
sumissum 發表於 28-2-2013 10:03 PM

{:1_204:} 唔好買有爆裂風險     :69:        100%不值   :36: