Toysdaily 玩具日報

[Medicom] Medicom 既野從未買過,想問下一D野,請教師兄們幫手

Saber,我都訂左!!!!!!蕉仁!!!
其實是舊版kugga以後(正確來說NEW電王)之後都可以收
因為body在那時候改良了
至於初音的話,可以收, ...
lydiamomo0903 發表於 22-2-2013 08:49 PM

唔該晒師兄!希望可以快D問訂:35:
蕉人=superman
旺角兆萬二樓行到篤篤
lcm44bb 發表於 22-2-2013 09:21 PM

想問下點先知開左訂?
想問下點先知開左訂?
joshuakit 發表於 22-2-2013 10:44 PM

打電話上去問就得啦
水水的基地 發表於 22-2-2013 09:41 PM

Saber :o Saber :o Saber :o
水水的基地 發表於 22-2-2013 09:41 PM

題外話:水水兄係咪以前揸honda jazz,成車牛奶妹果個?{:1_236:}
買得M 記 就要有準備會有粉碎嘅一日
[img][/img]

呢隻係 MEDICOM 2005 黒武士尋日影比你睇。。

對腳係因為無乜郁。。所以可能無事。。。但係M 記,一不能見太陽,二不能郁太多,太大動作,三係好大可能粉碎。。BODY都可能會碎。。。。
good luck.....:44:
買得M 記 就要有準備會有粉碎嘅一日
[/img]
jackfiend 發表於 24-2-2013 01:07 AM

件衫好似耳機海綿甩晒皮咁......
幾恐怖下
件衫好似耳機海綿甩晒皮咁......
幾恐怖下
joshuakit 發表於 24-2-2013 01:18 AM

皮一定快死,ht都會,係好正常:38:
皮一定快死,ht都會,係好正常
ckc882000 發表於 24-2-2013 01:46 AM

但千幾二千蚊爛到咁真係唔捨得
希望同之前ching講既一樣medicom改良左設計啦
Just want to say.....no material is perfect..... {:1_217:}
但千幾二千蚊爛到咁真係唔捨得
希望同之前ching講既一樣medicom改良左設計啦
joshuakit 發表於 24-2-2013 01:49 AM

最新版黑武士在下有入{:1_197:} 都係等死:x
其實有愛咪入lol,一入即玩即display ,理九佢幾時死喎,講真d 合金一耐左米又會自己斷腰!
D人甘介意件玩具要玩一世,不如買舊鑽石lol,一世不變{:1_229:}
有愛咪買,買得咪玩囉,我前年入隻愛德,一直就咁放響書檯(係最近先入櫃),得閒攞出嚟扭一兩嘢,到而家都未爛未爆,假皮都冇爛。其實玩具玩得耐實會爛啦,只要有玩過嘅就冇遺憾啦。
當然,如果只一直放盒或齋display,千幾二千就咁爆關節,真係好肉赤嘅。
仿皮又驚甩皮,合金又驚氧化,塑膠又驚變色,不玩不買便乜都唔駛驚啦。錢又可以慳返,又唔駛提心跳膽 {:1_203:}