Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 樣樣有少少的玩具櫃 (P.1目錄) updated P.42 05JUL2015

MB 7劍 正ar.....:$
Good Morning Kahn兄, 又到星期三啦, 過多兩日, 你又放假
Herpa500 發表於 17-4-2013 09:34 AM

晚安...kahn兄,打個招呼
hehemimi 發表於 16-4-2013 11:00 PM

午安呀! Herpa & Hehemimi兄:65:

小弟入左廠住左幾日所以無上到來:42:
MB 7劍 正ar.....
tsubasacamille 發表於 17-4-2013 07:46 PM

眞係好正嘅產物:78:
大佬你recover返哂未呀?
:43: Good Morning Kahn兄
你好返未:64:
午安,kahn兄,係囉,各位師兄弟都好關心您情况,無大礙嗎?祝早日康復..
晚安kahn兄..見您幾日無上黎...真係擔心...希望您早日康復...
:64: Good Morning Kahn兄, 你點呀
午安kahn兄...........好返d未呀.........唔見你上嚟......{:1_211:}
大佬你recover返哂未呀?
CombattraV 發表於 19-4-2013 09:40 AM

V兄~ 有心啦:64:~ 只是右膝接受前十字重建手術~現在行路要用枴杖:(

不過就有兩個月大假~{:1_203:}
午安,kahn兄,係囉,各位師兄弟都好關心您情况,無大礙嗎?祝早日康復..
hehemimi 發表於 19-4-2013 01:25 PM

多謝Hehemimi兄~

只是右膝接受前十字重建手術~現在行路要用枴杖:die:

不過就有兩個月大假~:x
Good Morning Kahn兄
你好返未
Herpa500 發表於 19-4-2013 09:45 AM

有心呀! Herpa兄~ 已回家休養~{:1_231:}
午安kahn兄...........好返d未呀.........唔見你上嚟......
ray文 發表於 22-4-2013 12:39 PM

多謝呀~ ray文兄~  行動不便, 之前行不到部腦前, 所以沒上來~:die:
多謝呀~ ray文兄~  行動不便, 之前行不到部腦前, 所以沒上來~
kahn111222 發表於 22-4-2013 02:08 PM

咁真係要小心保重呢........好好休息~:78:
V兄~ 有心啦~ 只是右膝接受前十字重建手術~現在行路要用枴杖

不過就有兩個月大假~
kahn111222 發表於 22-4-2013 01:59 PM

Wahhhhhhhhhh, 你要保重呀..........其實我前排都傷咗十字印帶........好痛苦, 隻脚伸唔直.........好恐怖.............:69: