Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 樣樣有少少的玩具櫃 (P.1目錄) updated P.42 05JUL2015

kahn兄冇玩ex就唔洗煩喇.......你都唔知ex黃金d人非常瘋狂, 訂唔到現貨最少貴一至兩舊不等......而且多 ...
ray文 發表於 11-4-2013 10:54 AM

我知道現貨最少炒貴一兩舊, 但估唔到訂都要搶:(
:D 早晨Kahn兄, 昨天放假所以無上嚟
今日星期五啦, 你就可以relax下
我知道現貨最少炒貴一兩舊, 但估唔到訂都要搶
kahn111222 發表於 12-4-2013 09:58 AM

所以宜家玩玩具真辛苦呀............訂都要搶......:79:
早晨Kahn兄, 昨天放假所以無上嚟
今日星期五啦, 你就可以relax下
Herpa500 發表於 12-4-2013 10:00 AM

Herpa兄, 你返埋明天上午都可relex下{:1_233:}
所以宜家玩玩具真辛苦呀............訂都要搶......
ray文 發表於 12-4-2013 10:04 AM

:42:唉~ 一時gei辛苦, 但到手時又何其滿足:$
唉~ 一時gei辛苦, 但到手時又何其滿足
kahn111222 發表於 12-4-2013 01:48 PM

咁又係, 仲有最後3隻黃金就齊人..........:$
早晨呀,kahn兄,打個招呼先,:shy:
{:1_228:} Good Morning Kahn兄....又到星期一....:63:
morning呀kahn兄..........又要開工喇~:78:
咁又係, 仲有最後3隻黃金就齊人..........
ray文 發表於 12-4-2013 02:52 PM

之後肯定成條line再一次ex化:34:,慢慢長路呀 ray文兄:71:
早晨呀,kahn兄,打個招呼先,
hehemimi 發表於 14-4-2013 09:46 AM

早晨呀!hehemimi:77:
之後肯定成條line再一次ex化,慢慢長路呀 ray文兄
kahn111222 發表於 15-4-2013 10:28 AM

唔會嘅, 唔會嘅, 唔會嘅, 唔會嘅.....................{:1_201:}
Good Morning Kahn兄....又到星期一....
Herpa500 發表於 15-4-2013 09:43 AM

係呀,herpa兄,咁快又過完兩日假:42:
晚安...kahn兄,打個招呼:35:
:65: Good Morning Kahn兄, 又到星期三啦, 過多兩日, 你又放假