Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 樣樣有少少的玩具櫃 (P.1目錄) updated P.42 05JUL2015

晚安,kahn兄...:64:
{:1_197:} 早晨Kahn兄, 明天又係假期了
今日終於由日本運到手啦
border=0 />

好彩有加安全包,如果唔係就大鑊

border=0 />
...
kahn111222 發表於 2-4-2013 05:30 PM

正呀, 有七劍玩喇................{:1_223:}
之後返一日放兩日
kahn111222 發表於 2-4-2013 07:42 PM

早呀, kahn兄, 你就好啦, 我同人調咗, 所以星期六都要返........你可以玩七劍喇~:71:
早呀, kahn兄, 你就好啦, 我同人調咗, 所以星期六都要返........你可以玩七劍喇~
ray文 發表於 3-4-2013 09:32 AM

都係返多半day, 你好人"事"先同人調:71:

現在放响公司先:die:要等到星期5海關去街先可以拎回家玩~ {:1_229:}
都係返多半day, 你好人"事"先同人調

現在放响公司先要等到星期5海關去街先可以拎回家 ...
kahn111222 發表於 3-4-2013 10:41 AM

唔緊要啦, 過埋海關週末有得玩~{:1_221:}
:43: 早晨呀Kahn兄, 你就好啦, 返埋今日又放假
morning kahn兄, 你返埋今日, 今晚仲可以玩七劍呀.....:71:
早晨呀Kahn兄, 你就好啦, 返埋今日又放假
Herpa500 發表於 5-4-2013 09:37 AM

Yeah~~  正呀!! :DD
七劍真係神物{:1_208:}
morning kahn兄, 你返埋今日, 今晚仲可以玩七劍呀.....
ray文 發表於 5-4-2013 10:30 AM

Yes ar......好心急   ......快d放工 ~:79:
Yes ar......好心急   ......快d放工 ~
kahn111222 發表於 5-4-2013 01:28 PM

快架喇.............{:1_209:}
:D Good Morning Kahn兄, 你就好啦, 今日唔駛返
Good Morning Kahn兄, 你就好啦, 今日唔駛返
Herpa500 發表於 6-4-2013 09:27 AM

午安呀herpa兄:handshake:

係呀,頭先可出埋post tim:73:
七劍真係神物
nipponya188 發表於 5-4-2013 01:27 PM

Hi nipponya兄,真係有買貴無買錯:$