Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

頭像被屏蔽
今次會唔會好似之前10週年咁,,好快出貨
這是江華嗎???????
celinewong2001 發表於 14-3-2013 05:16 PM

Yes, I think so!
今次會唔會好似之前10週年咁,,好快出貨
brucehung 發表於 16-3-2013 12:17 AM

可能而家耍趕起呢批貨,所以BW完全冇貨出:54:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
請問有無師兄在哥哥官網寄cheque訂購?
回復 104# toyscrazyman
我係呀!
回復 105# nose

我見佢地已將我張cheque過左數,但未收到email通知係咪已接受我的訂購或拿貨細節...所以有D擔心!
回復 106# toyscrazyman
建議師兄打去天星娛樂有限公司問下.....貨未取就要人比晒錢仲要無品唔覆e-mail..{:1_201:}
回復 106# toyscrazyman
師兄我收到佢地的電郵通知話收到我張支票,你有無收到有關電郵?
回復 108# nose

係呀??我見到佢地係12號過左數,但無任何email回覆....:56:
回復 107# wing1123

剛email去試問多次...上官方facebook原來都有些人什麼回覆也沒有,有的有email話收到票但沒說怎取貨。
回復  wing1123

剛email去試問多次...上官方facebook原來都有些人什麼回覆也沒有,有的有email話收到票 ...
toyscrazyman 發表於 16-3-2013 10:23 PM

我收到佢地的電郵通知話收到我張支票 and 張支票過左數 x 2 :o
回復 111# jerrytang617

謝謝師兄回覆。頭先剛剛send email去問,佢地立即簡單一句回覆了說他們會再通知我。依個時間都覆email, 我諗佢真係好忙,所以先未覆得切啫..:45: