Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方消息及大圖】M ICON 張國榮 Leslie Cheung (Miss You Much Leslie Version)

好差好差。點解陳淑芬同有關人仕會批出哩個頭?
侮辱了去世的張國榮哥哥。
若要尊重哥哥,務必立即修改頭 ...
keithwu516 發表於 14-3-2013 07:34 PM

你覺得唔似,就全世界都要覺得唔似嘅?閣下邊位呀?陳小姐面對面對著張先生真人幾十年,我真係唔知閣下有幾權威,憑什麼可以挑戰佢地0羅!就憑你隔住個電視機睇左幾十年?
恕小弟直言{:1_206:}睇想真的有點似謝霆鋒多過似哥哥:67:
黎個真系蠟像級,不過唔系杜莎夫人個種,隔離台要賣個個系真人面相級
小學3年級之前張國榮都係我偶像,我唔買都係因為愛少左.....
其實真心想要隻張國榮人偶既係"張國榮FANS", 但我只係個玩12吋玩具既玩家....
你覺得唔似,就全世界都要覺得唔似嘅?閣下邊位呀?陳小姐面對面對著張先生真人幾十年,我真係唔 ...
hk小文 發表於 14-3-2013 08:42 PM

我又抽下水先{:1_226:}

你覺得似,就全世界都要覺得似嘅?唔可以有人覺得唔似?閣下邊位呀?
陳小姐面對面對著張先生真人幾十年,唔等如佢對件玩具既相似度有要求囉,又唔係佢雕,
我真係唔知閣下又有幾權威,憑什麼可以用咁既態度問其他師兄羅!就憑你隔住個電腦做鍵盤戰士?
似脹爆....
真係差啲
我又抽下水先

你覺得似,就全世界都要覺得似嘅?唔可以有人覺得唔似?閣下邊位呀?
陳 ...
Code 發表於 14-3-2013 09:17 PM

算罷啦,就算真人企係你班專家面前,你地都揾到唔似嘅地方架啦!我一 D 都唔權威,最起碼我知我沒這個資格,去挑戰陳小姐的要求和標準。
我又抽下水先

陳 ...
Code 發表於 14-3-2013 09:17 PM

打手小強吾好得罪呀。
我知錯啦。我而家覺得HT哩隻真人一樣!各位快d登記啦。1680好抵。買多幾隻養多d小強
這是十年前的技術嗎?????

{:1_224:}
時光倒流,技術大倒退
超級唔似!影衰哥哥!
想問FB個繼續寵愛十年群組填完訂購表格再寄支票比錢信唔信過??好有呃人feel喎.....一定要人比晒錢 ...
wing1123 發表於 13-3-2013 10:29 PM

感覺怪怪地 , 張form有錯漏字 , 仲要比埋身份証號碼........都係吾訂勒 , 雖然有愛 , 但未去到大愛 , 都係小心d好 :oh:
Yeah Bro, you still buying......giving that the other available option....
evilalive 發表於 13-3-2013 11:53 PM

師兄講得啱 , 都係睇定d先算 :sleep:
剛剛先見到ht網頁有得訂 , 吾使比訂住 , 安心好多 , 已summit order , 希望訂到啦 !!!
大家吾好甘樣啦。
我地只有資格俾錢落訂同無了期等出貨。
都係果句:我知錯啦,哩隻好正呀!$6,800一隻都抵!真人一樣!