Toysdaily 玩具日報

[其他] 轉帖: 聖衣神話產品動向

我朋友有三齊套,一套聖衣dispany,一套星座dispany,一套日版儲,一隻都冇斷過
keio647 發表於 21-2-2013 10:32 PM

:time:超級米人:50:
係就大檸樂了...不過如果唔炒到車田班黃金咁, 正常4魚一隻, 我考慮下~
denniskwong 發表於 22-2-2013 10:39 AM

不過其實LC版既黃金聖衣同車田版既唔太一樣的唔係淨換頭雕就ok

同埋LC版既黃金戰士佢地每個既人氣都唔會相差太遠,
如果出我估會有一班追捧者的,尤其係一班未睇過原著既新聖友
有吹風話會出ND動畫。
mushroom 發表於 22-2-2013 11:51 AM

ND我真係怕車田係有生之年都畫唔完囉
同埋人氣差LC太遠啦,d橋段又翻抄再翻抄咁濟
應該冇乜機會出lc啦,套ova都賣得幾差吓,出左兩叢都冇出
其實舊神話仲有幾隻好野都未出,例如冥蝴蝶、爆衫童虎等,不過出都預咗係限定
笨大不如出咗呢幾隻先再開新line啦
bandai肯出, 我照入~~~~~~~~~{:1_220:}
原文出處於一台灣聖迷網站
h t t p : / / tw.myblog.yahoo.com/danny0903seiya-saintseiyatoys/article?mi ...
遊俠 發表於 22-2-2013 11:44 AM

竟然出海鬥士ex?~~
已有一套海鬥士了~~而且神話海鬥士已做得很不錯了~~
再出ex~~應該冇黃金進步咁大~~
我會pass~~~
頭像被屏蔽
作為一個由03年開始幾乎每隻神話都買的消費者
我覺得其實只有黃金聖鬥士同新生青銅有出EX的必要
其他如神鬥士、海鬥士、舊青銅、神聖衣等都出得好好了
只不過Bandai唔想放棄神話呢條line
亦有成team人靠神話食飯
所以仍要死咬唔放
但我就會pass了
bandai肯出, 我照入~~~~~~~~~
J子 發表於 23-2-2013 02:42 PM

真係J子才有的氣勢呢:36: ~~~~~~~~
頭像被屏蔽
真係J子才有的氣勢呢 ~~~~~~~~
timothy276217 發表於 23-2-2013 08:43 PM

邊係呢~~~~~~~~~~~:64:
頭像被屏蔽
你的家一定很大
assqwe001 發表於 23-2-2013 09:09 PM

唔係, 得489呎:64:
作為一個由03年開始幾乎每隻神話都買的消費者
我覺得其實只有黃金聖鬥士同新生青銅有出EX的必要
其他如神 ...
kenworld 發表於 23-2-2013 08:38 PM

唔係BOR,第三素體先天問題我覺得第三素體果D都要出過{:1_224:}