Toysdaily 玩具日報

[其他] 轉帖: 聖衣神話產品動向

回復 12# greatmuta

但系佢又提到line EX "not end until next 2014"感覺EX要出神鬥士2014都出不完.

所以我個人覺得新版的神鬥士應該聖衣外觀和頭雕跟以前神話風格,應該不歸入EX系列.
回復  greatmuta

但系佢又提到line EX "not end until next 2014"感覺EX要出神鬥士2014都出不完. ...
第3星座 發表於 21-2-2013 04:30 PM

但係神鬥都唔差, 有必要重新出一次, 但又唔係 ex 出嗎.........
但係神鬥都唔差, 有必要重新出一次, 但又唔係 ex 出嗎.........
denniskwong 發表於 21-2-2013 16:47

如果唔係點屈我地錢呀:66:
EX應該除左黃金之外都唔入手
未買齊黃金次次搶訂邊夠玩....
卡妙 發表於 21-2-2013 04:27 PM

我都係,唔想再成日捕住搶訂:60:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
個人覺得b記一定會造大ex系列,首先神話都出得七七八八,皇級同shf omage 又唔去得,b記想再出星矢玩具,繼續出ex都無可口非
自己想就知了,因為ex素體肩關節太爛 笨代不願承認爛 只好改個名稱而已
ex再出的同時 舊神話不也在出女聖 ...
greatmuta 發表於 21-2-2013 05:07 PM

咁攪次次都唔一致!

黃金又一款, 神鬥又一款, 海鬥冥鬥又一款
擺埋硬係怪怪咁!
頭像被屏蔽
睇黎未來既路.....我地仲慘過星矢.............呢場仗要打到老..........
EX應該除左黃金之外都唔入手
卡妙 發表於 21-2-2013 04:27 PM

同感~~~~~~~~~~~~~~~ :78:
其實大家一邊鬧,結果味一樣照俾錢,又排隊去訂之類,結果又儲齊一套,???(雖然我都係一樣。):64:
五係挂,X街笨大玩禁大?。。。。。。無辦法,只要所謂新版同ex落差五係太大我都係會買。。。。。。。。。。。
無敵的聖衣系列
真耐操
再怎麼出還是一堆人收
我想知道有幾多人儲齊由第1隻神話到依家既ex[img][img][/img][/img]