Toysdaily 玩具日報

[其他] 轉帖: 聖衣神話產品動向

睇黎星矢既路永遠行唔完[img][/img]
我想知道有幾多人儲齊由第1隻神話到依家既ex[/img]
cybster 發表於 21-2-2013 07:24 PM

有....J子呀:66:
好在冇入EX條坑,否則永遠都走唔完。
EX 既神鬥士只會入雙頭龍同天璇!其他睇吓先算。
回復 32# iamfinethankuuu
我都係><'
嘆息之牆持續增建中=='
cybster 發表於 21-2-2013 19:24

我係其一:35:
cybster 發表於 21-2-2013 07:24 PM

我朋友有三齊套,一套聖衣dispany,一套星座dispany,一套日版儲,一隻都冇斷過
可能是舊版神話 一次包了三種素體造成落差太大
故笨大才搞換線來做修正版吧 笨大一向是邊做出了後,才又 ...
greatmuta 發表於 21-2-2013 05:16 PM

EX個BODY唔改...就甘出新生青銅 真係好錯......:*

特別係佢地少甲...露出度高.....肩膀個位真係好肉酸:oh:

I also have the whole collection since day 1 the big head seiya.
回復  iamfinethankuuu
我都係><'
嘆息之牆持續增建中=='
terence4788 發表於 21-2-2013 10:15 PM

聖鬥士比mj 更可怕:66:
有....J子呀
iamfinethankuuu 發表於 21-2-2013 09:28 PM

有文兄、四郎、jackjack、仲有好多聖域既朋友...
神鬥士ex化早在制作中了 想也知道 怎麼可能不作神鬥士這麼好賺的生意呢
明年黃金出完後,當然就要公 ...
greatmuta 發表於 21-2-2013 04:20 PM

我希望距出ex三巨頭∼∼
可能是舊版神話 一次包了三種素體造成落差太大
故笨大才搞換線來做修正版吧 笨大一向是邊做出了後,才又 ...
greatmuta 發表於 21-2-2013 05:16 PM

EX的素體,其實只是適合聖衣覆蓋率高的人物,好似黃金(冥金),海鬥同冥鬥,神鬥其實都唔係甘適合,因為有幾個的聖衣覆蓋率并唔係太高,好似紫水晶同天琴。
第一點同第二點都各講左會有新系列,甘即系............三線發展?定係EX淨是出黃金?
出完黃金+女神就係出坑之時(希望係)