Toysdaily 玩具日報

[Medicom] [MEDICOM] 『一生愛紫』.初號機

大家都是愛EVA之人,當然方便...
等我,正在開工,回到家時便影....(可能要12點)
neo.L 發表於 17-2-2013 07:10 PM

我果隻都係sad, 個下巴位斷左
但不影響開/關口, 諗緊去唔去換...
ching都可以順便check下個口:help:
回復 31#

有圖片看嗎??
請問有無c hing 知道邊度仲會有呢隻賣?
我果隻都係sad, 個下巴位斷左
但不影響開/關口, 諗緊去唔去換...
ching都可以順便check下個口: ...
民 發表於 17-2-2013 10:31 PM

Can you advice how it broke that I can check too? Thanks a lot.
又真係好鬼死大隻下:D
回復 35# cybster

我冇度,我唸起碼接近十五吋。

回復 32# @rtoo

唔係好識貼相, 睇唔到話我知. (right click copy 條link)
仲有, 比下意見去唔去換好:oh:
thanks!!

回復 37#

樓主你幅圖片影得好震撼,我覺得要更換,我個人意見。

我見你個牙骹位直情係斷左。
哈∼我其實真的滿想看,不過我也相信大大說得
不嫌麻煩的話可以照下瞧瞧
小弟的下週二到貨,看來去店裡拿 ...
lydiamomo0903 發表於 17-2-2013 06:48 PM
回復  民

有圖片看嗎??
@rtoo 發表於 17-2-2013 10:36 PM

第一張圖是下巴墨線出界,很小事,但很影響全隻觀感....
第二張圖看到了吧,不用多說....
第三張圖看到腰甲中間綠色的水口,你看這圖片可能覺得是小問題,但其實實物是很大粒水口的,而股關節左腳是不能動的......

就以上問題已經不能說"QC很好"吧.....
回復  民

樓主你幅圖片影得好震撼,我覺得要更換,我個人意見。

我見你個牙骹位直情係斷左。
@rtoo 發表於 17-2-2013 11:50 PM

哈哈~~你先係樓主...!!我騎劫左你個post
係...無錯
左邊個牙骹位斷左, 但唔會話好鬆, 因為另一邊無問題hold到
我係驚換左有其他顯眼問題我可能仲介意
真係正到無朋友!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 39# neo.L

第二張圖....都幾過份:ice:
EVA 機械設定係 山下いくと,貞本義行係人物設定。

回復 15# Gainax
回復 39# neo.L

師兄如果我係你就一定要去換,我都覺得質量一般,但未到不能接受,我都有 SAD 不過係背面隱藏位有膠水跡,係小 SAD,買玩具就算唔係 M 記,都係玩大抽獎,梗會有機會遇到次貨,遇到唔緊要,最緊要有支援,如果鋪肯幫忙就唔係問題。
very nice!!! :71: