Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

回復  fukada

有同感∼但air jordan ,一定會儲晒
7仔 發表於 5-3-2013 12:34

100%贊同, 可以既話, air jordan 真係一定要儲哂...希望大家都可以買哂....大貨大貨大貨:handshake:
比較細微既地方都Perfect!真係好有Heart!!!{:1_205:}
HK-Kicks.com Exclusive 會跟MJ 一樣在拉筋褲印上 #23 (如圖示他的PE 拉筋褲)

可能看不到

但我們堅持 ...
7仔 發表於 5-3-2013 11:42 AM
回復 317# BatIron

誠意之作:)

白色45, worldwide limit 3000, 極小量可以係香港買. 唉!! 又爭崩頭啦!!
回復 319# 小志強

等待消息中:67:
白色45, worldwide limit 3000, 極小量可以係香港買. 唉!! 又爭崩頭啦!!
小志強 發表於 6-3-2013 12:16 AM

不知極少量即是幾多隻呢
不知極少量即是幾多隻呢
iamfinethankuuu 發表於 6-3-2013 09:15 AM

eb未講, 但佢facebook 話門市同網上都可以preorder, 等3月中...
唔知HK KICK出先定白45出先:^
回復 323# 7仔

HK kick晤系4月先出mei?
回復 324# bunchan

係∼∼∼
白45都未有推出日期
上海旗舰店选址任务完成,回家去[给力],以后香港跟上海旗舰店将会优先同步发售新产品,会员制度或任何优惠也将同步覆盖,优质的服务和购物体验也将全部为国内的客户朋友奉上,敬请期待
5月上海旗舰店开业
from Bill Weiboo

I guess May will have 23 Jordan.
国内最驚係老番 :69:
回復 326# oscartsoi

期待∼∼
eb未講, 但佢facebook 話門市同網上都可以preorder, 等3月中...
小志強 發表於 6-3-2013 11:13 AM

下星期就係喇喎....好想知佢點安排呀
上海旗舰店选址任务完成,回家去[给力],以后香港跟上海旗舰店将&#20 ...
oscartsoi 發表於 7-3-2013 02:49 PM

哇....咁七月又動漫展...咪出得好密囉?