Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY MICHAEL JORDAN 聯盟

有無C hing 放#45,我budget 3200
回復 301# oscartsoi

上Y拍啦∼∼
回復  fukada

照咁講series 1 一樣頭雕,咁買大貨紅或白23抵d wo

紅45只係多佐warmup suit , 大貨仲 ...
oscartsoi 發表於 3-3-2013 18:16

每款『1個頭雕+ 1對鞋』, 唔係1個頭雕送幾對鞋
回復  fukada

你都好有研究∼∼
我都有留意佢會點出,希望快D有消息∼
7仔 發表於 3-3-2013 18:16

冇研究過, 因為exhibition 既目的就係為咗賣貨, display的當然係將會出既貨...

如果同一個 series 出兩款頭雕, 咁下一個 series 既新頭雕邊有吸引力? 咁貴買個 license 返來, 條數要計得好盡的

再者, 第1次出23號波衫已經係賣點, 何須浪費1款新頭雕做selling point, 開新模好貴架
回復  iamfinethankuuu

我估計伸脷可能係動漫出
7仔 發表於 3-3-2013 07:02 AM

又屈錢呀:no:
回復  fukada

你都好有研究∼∼
我都有留意佢會點出,希望快D有消息∼
7仔 發表於 3-3-2013 06:16 PM

不知有冇機會同球衣但不同頭嗎:(
點解師兄們常常說個license 好貴, 其實所有都是幾個percent, 以分紅方式, 賣得多分得多. 不過不多提此問題了, 始終哩度應該討論玩具樂趣重要.{:1_204:}
不知有冇機會同球衣但不同頭嗎
iamfinethankuuu 發表於 4-3-2013 10:16

依個情況一定會發生, 5個 series, 每個 series 3款, 暫定都15款 jordan....

同波衫不同頭雕不同波鞋, 可以快捷方便去賺我地錢, 哈哈, 所以我絕不擔心買唔到23號波衫,

反而係諗緊會入邊款配撘, 因為我只係諗住入1款23號(紅色波衫)+ 1款23號(白色波衫) +1款23號(黑色波衫),

基本上, 我初步已經諗定咗買下面幾款....{:3_137:}

標bill係微博已不斷上圖,mj長出長有,不過次次"限量"三千......
[quote]標bill係微博已不斷上圖,mj長出長有,不過次次"限量"三千......
catcat 發表於 5-3-2013 08:01 AM [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?goto=findpost&pid=6802189&ptid=202104

咁打後有咩仲有三千?有咩一定大貨?攪到亂晒...{:1_206:}
回復 309# catcat

白45限3000

HK-Kicks.com Exclusive 會跟MJ 一樣在拉筋褲印上 #23 (如圖示他的PE 拉筋褲)

可能看不到

但我們堅持做到

感謝 Enterbay Bill & crew 的出心出力

轉自HK-KICK
回復 310# 宇宙之王者

大貨 may be = limited 3000
回復 308# fukada

有同感∼但air jordan ,一定會儲晒:67:
回復 313# oscartsoi

一定唔會∼∼