Toysdaily 玩具日報

查看: 12676|回復: 10

[改造交流] LEGO TOY STORY巴斯光年新的力量---超級巴斯光年!!

各位大大新年快樂:)

小弟近年開始玩LEGO, 一直都係玩人仔, 但今次要介紹既大版巴斯光年, 但因為小弟睇到佢好有改造潛質, 所以貴都入咗一隻, 原版無咩好講, 袛係一隻小童向既低可動組合公仔:38:

呢下係網上搵嚟既官圖

好啦, 到小弟改造之後既版本------超級巴斯光年!!:!

巴斯公仔變成超級機械人!!

唔要個公仔頭, 改做駕駛倉:78:

改動小小, 腳踭可動大咗, 而且加咗駕駛倉之後真係型咗好多:!

超級巴斯, 上呀!!!:*

請各位大大俾少少意見:64:

下個改造重點係想幫佢加返手掙關節:36:
有新意�我鍾意。:71:
頭像被屏蔽
比原本更好喎!:71:
有創意:71::71::71:
多謝各位大大支持, 小弟又有新改造, 會再出POST俾大家睇~~~
天元巴斯:x
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
改得好!:71:................
回復 8# neoneo

多謝大大支持:64:
天元巴斯
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節系統限制: 15 到 10000 字節
gravegrave 發表於 14-2-2013 12:42 PM

天元巴斯? 大大改咗個好名喎:71:
有冇咸濕胡迪~~~~~~~~~~~~~~~~~