Toysdaily 玩具日報

查看: 71165|回復: 222

[玩具資訊] Hasbro Ironman 3 6 吋第二波!!!!!!!!!

電影版的兩隻比例很好阿! 除了缺點是髖部比較明顯
在這恭賀各位師兄不用買山口式的啦!!!!!!!!

圖片來自https://www.facebook.com/media/s ... 242040015830040&;type=1
頭像被屏蔽
如果山口式出ge我都係會買山口多d,始終孩佬冇可換手又冇特效
上色是關鍵。噴金唔靚的話……
認同無明兄!實物既上色情況好緊要
今次兩個頭都有紋,好似mark5咁!

MARK42差不多一貫電影版設計,係下盤變咗圓JOINT;還轉咗貼地腳板:71:可動會唔會高過以往的電影版呢?

&#21873;&#21873;出wave1隻heroic真係:71:係膊頭水口位真係太明顯><如果電影跟哩隻的關節設計就好
隻 Ultron  正wor
嘩呀!好似幾得咁喎!
實物上色都唔錯!
MARVEL迷一定要買...
我會買兩套
MARK 42太棒了
回復 3# lagann

但HASBRO比例勝山口太多太多.......
回復 9# Major375
應該都係用wave 1 果隻膠 幾好睇 快d出啦:shiny:
電影版的兩隻比例很好阿! 除了缺點是髖部比較明顯
在這恭賀各位師兄不用買山口式的 ...
marvelman 發表於 10-2-2013 09:18 PM

If the real product can act like that... Yes...

But, do you think the QC is Hasbro can better than Revotech? :^  (Honestly, both are worse...)
回復 5# 天涯孤客

但是上色差還能自己塗裝
比例差可就改不了...
回復 9# Major375

又變番一拳一掌……

但今次IRONMAN用的實色膠真係好金屬感:71: