Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] Hasbro Ironman 3 6 吋第二波!!!!!!!!!

今日去屯斗同屯吉都未見
今日問黃埔斗,皇室斗都話未派貨。

急不及待!!!!!!!
回復 107# avengers2012

未派貨?!?!?!?!即HK 代理啇巳有貨和距離派貨日很近?
回復  avengers2012

未派貨?!?!?!?!即HK 代理啇巳有貨和距離派貨日很近?
john5945646 發表於 28-4-2013 08:59 PM

今天問了幾間斗地, 有幾位員工話5/1假後有貨返
回復 110# gumng

我仲諗住明天去找:44:
回復 110# gumng

師兄知5知約幾點入貨,我想放學後才去:47:
回復  gumng

師兄知5知約幾點入貨,我想放學後才去
john5945646 發表於 28-4-2013 09:29 PM

照上次AVENGERS 6"應該一開鋪就放上架, 5/2 要返工,返學根本入唔到........{:1_200:}
不過唔肯定係咪5/2即刻有, 大家都係去捕住......
回復 113# gumng

我諗住這星期每天也去找,絕不能輸給炒家:*
回復  gumng

我諗住這星期每天也去找,絕不能輸給炒家
john5945646 發表於 28-4-2013 10:15 PM

如果只入兩位主角就無辦法唔日日去捕!!
我已經訂了SET, 3PCS BELOW 5魚, 多一魚左右有多一隻, 唔洗日日去捕, 真係無時間同班炒家鬥
得3款 一箱3隻ironman3隻iron patriot 2隻ultron, 2款主角點會炒得起呀
你地講到咁緊張咁想要d炒家就真係唔做野都唔得喇:(
得3款 一箱3隻ironman3隻iron patriot 2隻ultron, 2款主角點會炒得起呀
你地講到咁緊張咁想要d炒家就真係唔 ...
direngrey9 發表於 28-4-2013 10:46 PM

TST斗城唔知有無過百隻Wave 1
大把貨......
Wave 2 應比wave 1 好賣
無理由唔入多d,補返wave 1 d 死貨數掛
大家唔洗咁驚
當你去到每1間斗城都有成堆ML iron man 3 wave1先緊係驚
TST斗城唔知有無過百隻Wave 1
大把貨......
Wave 2 應比wave 1 好賣
無理由唔入多d,補返wave 1 d 死貨 ...
getter1234 發表於 28-4-2013 10:54 PM

驚就驚在斗斗班管理層見WAVE1唔買得, 唔敢入多D WAVE2.......
果班管理層識唔識諗真係無人知!!
回復 118# gumng

D 管理層點捻我就唔知
但係炒家見到呢個POST 點捻就好易知
哈哈:38:
不過上次AVENGERS 6" 屯吉得好少吓 屯斗小弟就直程唔見
上次隻雷神同CA都只係咁啱果日學校放假先入到....
諗諗吓都驚驚地:49: