Toysdaily 玩具日報

查看: 9355|回復: 13

[新品消息] METAL GEAR RISING REVENGEANCE PLAY ARTS 改 雷電-Raiden- CUSTOM BODY YELLOW

プレイアーツ改 雷電 -Raiden- CUSTOM BODY YELLOW

大好評頂きました、「METAL GEAR RISING REVENGEANCE PLAY ARTS改 -KAI- 雷電 -Raiden-」から、CUSTOM BODY YELLOWが、數量限定で発売!

■付屬パーツ■
・高週波ブレード
・鞘
・ナイフ
・クナイ×3
・クナイシース
・フェイスマスクパーツ
・付け替え手×2
・付け替え足×2
.........食過返尋味
炒家有福
呢隻第四版本...追咗三隻,唔追啦.....
咁即係有機會平.............
回復 3# numan123

me2 ching,....黑白紅

呢隻所謂黃 淨係d肌肉位調淺色左

誠意0分 PASS!{:1_203:}
咁即係有機會平.............
mf_c2000 發表於 9-5-2013 12:01 AM

數量限定で発売 - 見到這幾隻字, 應該都不可能平.
回復  numan123

me2 ching,....黑白紅

呢隻所謂黃 淨係d肌肉位調淺色左

誠意0分 PASS!
iptinyau2341 發表於 9-5-2013 02:18 AM

之前個三隻都無 , 我 GO !!!!!!!!!!!!!
Pass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 7# chal

而家呢隻custom body yellow出左圖唔夠一日 日網已經sold out哂

香港攞到貨都唔會多

反而之前隻custom body黑雷電5月同yellow一齊再版出 留意下果隻仲好
回復  chal

而家呢隻custom body yellow出左圖唔夠一日 日網已經sold out哂

香港攞到貨都唔會 ...
iptinyau2341 發表於 10-5-2013 02:08 PM

我係日網訂左新個隻之後 , 先知會再版舊個隻 :44:
回復 10# chal

{:1_201:}舊果隻配色比較順眼
回復  chal

舊果隻配色比較順眼
iptinyau2341 發表於 10-5-2013 05:34 PM

無計啦 {:1_229:}
回復 12# chal

hahaha 其實body一樣 玩都係咁玩 當貴左少少囉

隻紅色7月先出 仲要訂貴左 sosad {:1_200:}

有諗過買隻平貨攞去比人改做game入面套裝既色
普通版都未買到,現在又出多隻限量版!?!{:1_224:}