Toysdaily 玩具日報

樓主: fggdddsally

[新品消息] Figma Avengers

剛剛行過睇到已開訂,突破個人五魚心理關口:70:
真係唔知買唔買好,IRONMAN仲去到五魚中,死未!
figmaアベンジャーズ第1弾、猛き雷 ...
aesopq 發表於 27-2-2014 10:58 AM

6800 yen !? 。。。。。。版權費貴啊。。。。。。sample樣已經麻麻地,等出實物再算吧!。。。。Figma blog更說,玩埋可動眼球。。。。。。。“更に・・・表情パーツには「figmaコブラ」以来2体目となる『眼球可動ギミック』を搭載!右へ左へ、好きな方向に視線を動かすことが可能です。”。。。。。。。我估個樣做得好極有限。。。。。。。
個口得條線...
仲要係畫上去? 無雕刻?
rrhk2013 發表於 2014-2-26 20:18

直頭唔點,頭頂就算隻色有d差別,點會差咁遠呢………
    所以個時好在無買依隻Robocop~^^
回復 91# getter1234

i actually like it... most of member always claim that doesn't look like real person or mouth is weird
but i think is pretty funny.. not so bad... this is "toy".. not suppose to look real like human...maybe that's y i don't go for Hottoys{:1_225:}
6吋比例雷神Hasbro咪出過囉?
Devil_Fudou 發表於 27-2-2014 11:21 AM

Hasbro果隻極其量都係7吋...同其他6吋格格不入...
6800 yen !? 。。。。。。版權費貴啊。。。。。。sample樣已經麻麻地,等出實物再算吧!。。。。F ...
gazza1211 發表於 27-2-2014 02:45 PM

各部可動唔似包可動眼
各部可動唔似包可動眼
mushroom 發表於 27-2-2014 04:17 PM

有可動眼啊!官網都寫了“眼球可動ギミック”。

有可動眼啊!官網都寫了“眼球可動ギミック”。
gazza1211 發表於 27-2-2014 04:35 PM

有無Link?   

似係講頭髮可動

更に・・・表情パーツには「figmaコブラ」以来2体目となる
『眼球可動ギミック』を搭載!
右へ左へ、好きな方向に視線を動かすことが可能です。
隻ThorD有興趣,大家知唔知邊度有得訂啊!
更に・・・表情パーツには「figmaコ& ...
getter1234 發表於 27-2-2014 06:18 PM

如果係咁, 都幾值得買
IRONMAN 5魚半??

唔係8800YEN咩? 咁平?
IRONMAN 5魚半??

唔係8800YEN咩? 咁平?
ky92 發表於 27-2-2014 11:43 PM

我問過, 係普通版, 即係唔連個d可換的件