Toysdaily 玩具日報

樓主: fggdddsally

[新品消息] Figma Avengers

iron man mark 7有興趣,其他算吧啦
想要MK7~:35:{:1_208:}
回復 34# aesopq

先生 ... 邊位牙你 .... :Q

雷神個頭未原成呀碼?
D頭髮同個面{:1_206:}
美國隊長咁大對波既???
暫時只對Ironman較有興趣,不過真係好貴……
呢個訂價.............

忽然覺得shf 果對好低玩
MK-7 7800 yen, 5算都$390....咁o既價一定唔會考慮了. (因為有大把比佢更好的選擇~)
MK-7 7800 yen, 5算都$390....咁o既價一定唔會考慮了. (因為有大把比佢更好的選擇~)
jeffloh 發表於 10-2-2014 03:19 PM

mark 7 6寸好似得山口za喎:die:
jeffloh 發表於 10-2-2014 03:19 PM

請問MK7仲有咩比佢更好的選擇? 尤其係6吋...
謝謝!
請問MK7仲有咩比佢更好的選擇? 尤其係6吋...
謝謝!
rrhk2013 發表於 10-2-2014 03:27 PM

我都想知:Q 6吋日廠 IRON MAN MARK VII 除左山口式就應該得 FIGMA
你話孩之寶果D 我唔熟,不過質素唔洗我講

FIGMA MK 7 入硬:78:
我都想知 6吋日廠 IRON MAN MARK VII 除左山口式就應該得 FIGMA
你話孩之寶果D 我唔熟,不過質素唔洗 ...
神打魔帝 發表於 10-2-2014 04:49 PM

孩之寶無出過mark 7 6吋
除左山口,只有依隻figma mark 7
所以呢隻...可能唔訂野o既我都要諗諗落唔落訂, 其實我孩佬6吋IM全齊, 就欠隻Mk7, 山口又買唔落, 孩佬又無消息....
隻IM好得...不過隻CA同埋雷神個面相好似怪左少少...
36韜 發表於 9-2-2014 10:30 PM

日本仔做美國人樣無次得, 玩番美國公仔算啦.
我唔係淨係指MK-7 , 我係指$390 (或7800yen同價值) 可以買比呢款更好的玩具, 當然呢個只係我個人決定, 唔係叫大家唔好買~
d 樣好似仲衰過 marvel select