Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

[玩具攝影] 算是完整版分享~ES宇宙飛龍~

支持支持~~ :51:
淨係對最終合體形態 Gaiking The Great 有興趣的同好留意,
合體後會剩下一大堆 ES09及10 "多出"配件...
其實合體需要 ES09 Gaiking 的只是一件上身(大空魔龍頭部)
ES09(初回限定版)本身有兩個上身,換句話說只要有朋友送/平讓一個給你,
或是兩個人合購一盒 ES09,各人只買一盒 ES10 就可以合體成 Gaiking The Great ~!

所以都係果句,如果可以出隻淨 Gaiking The Great 精簡實惠版
(唔包 Gaiking / Raiking / Balking 剩餘配件)
可以畀消費者多個選擇就更體貼了~
回復  Garycharm
新隻LBX模型係好物,值得一砌!
我有分享在模型版,你可以睇睇。
warxv 發表於 3-2-2013 10:42 AM

新隻LBX模型HK現在街價唔平, 都係等下先
我買果盒上色QC冇咩問題
不過關節真係唔得,有D實到死,有D鬆到死,有D位直頭上唔到,BAL KING條腰上極都上唔到個卡位,
GAI KING個頭又係上唔實,其他OK
講真ES合金值得支持
如果有改良版,我會希望佢出個三一萬能俠BOXSET T_T
我買果盒上色QC冇咩問題
不過關節真係唔得,有D實到死,有D鬆到死,有D位直頭上唔到,BAL KING條腰上極都上唔到 ...
nkh1987 發表於 4-2-2013 02:58 AM

我都係, BAL KING條腰上極都甩, 但同RAIKING 對調又上得好穩, 最後我扭開佢地條腰對換個荀JOINT 個PARTS ,稍為改善左....!

個頭我就又係 (HI) 少少AA膠落條頸O既凹位果面, 等佢合得緊D...
其實ES-09送兩個龍面...我覺得唔止初回限定咁簡單...
好明顯是為左谷ES-10個兩隻銷量
36韜 發表於 3-2-2013 11:21 AM

好明顯,仲要著燈眼跟es-10,你唔入晒兩set連本尊對眼都只有普通上色眼,透明件都無...
若淨係對最終合體形態 Gaiking The Great 有興趣的同好留意,
合體後會剩下一大堆 ES09及10 "多出"配件...
...
人仔貓 發表於 3-2-2013 07:39 PM

我唔敢多想,佢點都要大家食三隻.
不過如果佢出個有齊三隻,比少d所謂初回限定,但比翻face off龍面,大絕特效件,然後省少少包裝錢,省兩個地台,賣價平少少,咁就功德無量了!!
新隻LBX模型HK現在街價唔平, 都係等下先
redfish 發表於 3-2-2013 11:02 PM

都真係幾貴!!街價竟然同斗斗價差不多...
環保一點好 :78:

說實在的~~~我等緊正常版合金~~~超霸凱獸王~~~之前b記投票榜上有名~~~cm又話出~~~最後全部冇影 :no:
真是不進來看看都不知道原來有這麼多問題:44:
我都係, BAL KING條腰上極都甩, 但同RAIKING 對調又上得好穩, 最後我扭開佢地條腰對換個荀JOINT  ...
星月夜 發表於 4-2-2013 10:09 AM

我個隻都有咁嘰問題.......:no:
我隻大地魔龍個頭超實, 個轉吾到無乜分別
死曬圖了T.T:die: