Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 算是完整版分享~ES宇宙飛龍~

:handshake:
你個玩法…
應該幫到好多鋪頭去貨!

真係功德無量:$

proportion: 8
joint: 6
QC:4
gimmick: 6
price: 6
閣下始終忍唔到手.
ES既QC問題其實可以講係死症, 睇下係間廠先定係ES個BRAND. 上次ES07小弟對設計同QC都有 ...
Kimutaku 發表於 2-2-2013 12:41 PM

空氣盒就市場需要我多少可以體諒.
而呢一款係,一盒兩隻減1/3個盒呎吋都仍然夠大盒,仍然可以對到住個價格,但偏偏仲要加空氣...
真係氣死!!
QC is really bad.
Last time: checked 5 boxes, only one box has a non damaged head!
I finally bough ...
genesicgaogaiga 發表於 2-2-2013 05:17 PM

QC...我對於ES要求好低下,唔好太過份,玩得,唔好壞,唔好爛就可以了.
我仲有隻"散裝"三一三號在家呀!!
即係有ES-09+ ES-10 就可以砌4隻出黎?
不死鳥 發表於 2-2-2013 07:54 PM

都係三隻,不過如果按原設定砌一隻合體之後的金剛的餘件係砌唔出多一隻金剛出來,今次就可以合體前後版都同時出現.
未有錢買電……………
哈哈,呢句令我諗起d人有錢買幾千蚊電話,但無錢買whatsapp
Mcgarden 發表於 2-2-2013 10:12 PM

戲言一句.主要是夜深人靜搵唔到2粒LR41...
今日裝左之後,對眼一著光真係正好多!!
你個玩法…
應該幫到好多鋪頭去貨!

真係功德無量
原罪 發表於 2-2-2013 10:13 PM

呵呵,聽聞回來就無乜用了,呢對野個價係垂死邊緣...有店個價連賺個飯盒都賺唔到.
睇唔明個合體...個合體就係丟左其餘2部大部份既手手腳腳搵D零件就合成一隻= =?
多謝分享呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 21# warxv

我都知係戲言,你既報告既詳細又風趣,正!

睇完你既報告後,我亦決定入埋呢隻!
謝分享。兩隻放埋,真係幾吸引。

雖然我少玩 Q 版,不過今次港人出品,
可能我都會買隻支持。
回復 26# Garycharm
新隻LBX模型係好物,值得一砌!
我有分享在模型版,你可以睇睇。
臨時都要支持~~~幾時有正常版~~~:42:

值得一砌.......:67:

老兄,
你平時有冇o係報紙撰文搵外快?

真係聽到都想砌....
其實ES-09送兩個龍面...我覺得唔止初回限定咁簡單...
好明顯是為左谷ES-10個兩隻銷量
:DD