Toysdaily 玩具日報

[LBX] [素組]紙箱戰機LBX 核心骨架

今天在福X入咗呢個:43:

版件∼

呢篇淨係講核心骨架:unhappy:
因為打算留底AX-00同阿基里斯遲D慢慢享受/w\'

原來笨大仲未放棄透明晶片…BTW佢係立體架!!!!
這是不可能的任務:36: (誤)

喜感(爆)

核心骨架(core skeleton)完成品:love:

Chok樣(又爆)
攤開既手掌左右手各有一只:handshake:

偷咗MK-II把調律者黎用(仲係爆)
揸槍隻手得右手一隻:unhappy:

呢張係黎晒可動既:shy:
頸部加埋腰部既新關節就做到呢個向後傾既動作∼

後記:
真係人生第一次為阿基里斯如此癡狂:) 應該係因為自己都算個骨架控:p
今次真係唔錯 可動都好好!不過砌既時候要小心D…因為骨架D手手腳腳真係好似:Q
有錢就買黎玩玩:75: 冇錢而且對AX-00唔感興趣就等3月同帝王一齊抱翻屋企!:75:
不過Bandai同L5之後真係有排忙:he:
帝王因為核心骨架同阿基里斯冇分別所以換配色就得…
但係獵人既狂野骨架同破壞王既狂野骨架…L5係連構思都未做好既!:he:
不過之後仲慘wwwwwwwwww
奧丁既可變形骨架VX-13…伊卡洛斯既可變形骨架…而且現在這個骨架都未係完美…腳部應該識得動既地方係固定咗既!:he:
加油啦Bandai同L5:o

P.S.其實所謂[與舊式LBX共通]只不過係連接手和身體既[球形關節]係共通既:he:
頭像被屏蔽
回復 1# ThomsonTakHing

真快手, good:71:
謝謝大大的分享
樓主真快手:71:
昨日連同proto I入手了,但重未掂過:31:
回復 4# nobox
哈 其實骨架好快砌完姐:p