Toysdaily 玩具日報

查看: 13270|回復: 9

[LBX] [紙箱戰機W] 一騎當千的魔王 • O-Legion

由官圖放出時已知非入不可的O-Legion,
集合所有技術而成的究極LBX,
從強悍的外型和配色已感到濃厚的霸氣,太正了:71:

頭部終於設計成真正的飛機頭,
但各處分件更令人可怕,使我體會何為上色地獄:70:

背部的巨大雙翼裝有刀刃,差不多等同機身高度

而各處附載「尖刺飛彈」,追擊一流

胸口裝有「我王砲」,以強大火力掃射全場

在腳部還設置光束槍,破擊接近的敵人

而成身咁多遠戰裝備,
當然要有返把作為近攻的雷射矛

另有大面積的護盾作為防禦

O-Legion能變形為飛行模式使出「噴流衝擊」,
外形成隻宇宙戰艦咁型鬼死人:43:

最後當然要同D9黎返張合照
下星期繼續搞埋隻MK-2,完成後再會:66:

My Blog歡迎參觀
http://blog.yahoo.com/howard8013/articles/page/1
不俗的塗裝, GOOD WORK!
謝謝大大的分享
終於有大大一齊感受到地獄啦!!!
我都係因為佢分色分到咁, 仲諗緊入唔入好, 見到佢要係淨藍同黑色地方上紅同黃色就知大鑊...
我覺得苯大都係對主角機有少少特權, 睇下D9的圓粒位都有分晒出黎, 但係呢隻無就知
分色地獄 :66:

您的帖子長度不符合要求。
how do u draw his eyes?? or u just use stickers??
上色上得好好!:71:
請問大大係用噴槍定噴罐????
想問下隻D9既金色點樣可以光D????
我係用噴罐TS-21,噴完覺得有少少啞色~~~~
麻煩大大教教我~~~~
how do u draw his eyes?? or u just use stickers??
jon20070101 發表於 5-1-2013 11:37 PM

是貼紙:45:
請問大大係用噴槍定噴罐????
想問下隻D9既金色點樣可以光D????
我係用噴罐TS-21,噴完覺得有少少啞色~~~~ ...
leung824 發表於 7-1-2013 02:07 PM

我係用GX210的金油手油的:36: