Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DAMTOYS - Gangsters Kingdom : Spade J (黑幫王國 : 黑桃J)

師兄邊間訂呀?

其實理應派晒貨了,DAM新貨只供貨比有預訂嘅客/鋪,無現貨。

所以接晒單 ...
catcat 發表於 26-2-2013 05:05 PM

我都 dum , 早知晨早訂:79:

師兄邊間訂呀?

其實理應派晒貨了,DAM新貨只供貨比有預訂嘅客/鋪,無現貨。

所以接晒單 ...
catcat 發表於 26-2-2013 05:05 PM

我都神早訂,點解呢一炮無我份架:help:
我都神早訂,點解呢一炮無我份架
Oldcat 發表於 26-2-2013 05:28 PM

老貓大係阿JOE度訂?
老貓大係阿JOE度訂?
catcat 發表於 26-2-2013 05:36 PM

如果係就肯定無哂貨

老貓大係阿JOE度訂?
catcat 發表於 26-2-2013 05:36 PM

係Lo 係Lo, ..... 但啱先話下週返咁話:D
係Lo 係Lo, ..... 但啱先話下週返咁話
Oldcat 發表於 26-2-2013 06:39 PM

遲到好過無到!:71:

平時WH返DAM貨好快,可能係新年關係。
我都 dum 樽 , 早知晨早訂
Dr.AL 發表於 26-2-2013 05:19 PM

小弟派貨第一日攞,順便幫FD問有無現貨,點知真一隻都無, 而家個FD只能訂黑桃三了。

不過黑桃J頸偏長,帽必定色染額頭,咁諗DR會開心啲。
回復 75# catcat
CATCAT大師:
你好! 我朋友說:X旺二樓訂比較平,我第一次去,但係訂了,該店舖同我說:只得一盒,我朋友個D全部都無,他說要等下星期,而你所講.理應派晒貨,我心諗,他唔知是否將我訂個D貨出售..我外國的朋友一盒都無,我要再找貨,但係唔知點解,該店舖一直都沒有通知,留言又唔覆,新年前回國,找朋友代問,一直留言,留言後仍然唔覆.都唔知想點.之前又同我講,新年後有.又叫我下次再找他們訂貨.試過今次,真係沒有機會.不是我唔想訂,買產品當然想最平及有可靠,若果我訂了數盒,只得一盒,請問我訂來做咩? 今次比唔到貨朋友,已經好激氣.最大問題,我要次次來店舖,他們才給貨及回覆.電話又唔接,留言又唔覆.下下走到出來九龍.師兄,請問大家有沒有這個問題,X旺二樓訂貨試過有這個問題嗎?
回復  catcat
CATCAT大師:
你好! 我朋友說:X旺二樓訂比較平,我第一次去,但係訂了,該店舖同我說:只得一盒 ...
CATHAY 發表於 27-2-2013 04:46 PM

衷心希望下星期師兄您攞得足貨比朋友。:64:

呢間小弟試過訂盒當炒soldier story派貨時無貨,一味同我話揾代理跟/攞貨,但最後等左超過12個月後我選擇退訂。
回復 84# catcat
CATCAT大師:
我這段期間等了很久,而這店對我說了一次又一次未到貨,但係別的都取了貨,點解要等呢?
最Q煩就係下下唔聽電話,我已經留言,又唔Q覆.
CATCAT大師,你真係超好人,等了12個月都等..他說下星期看看有沒有貨給我,我估一定無多.
都沒有大期望, 你這句 (衷心希望下星期師兄您攞得足貨比朋友) 的確眇望.
打開門口應該有信用及可靠,下次一定唔信平野有好.比貴少少去第二間訂.
CATCAT你訂開是那間,請教一下
超級激氣,
退錢?,最怕店舖走佬.
回復 84# catcat
CATCAT大師:
我這段期間等了很久,而這店對我說了一次又一次未到貨,但係別的都取了貨,點解要等呢?
CATCAT大師,你真係超好人,等了12個月都等..他說下星期看看有沒有貨給我,我估一定無多.
都沒有大期望, 你這句 (衷心希望下星期師兄您攞得足貨比朋友) 的確眇望.
打開門口應該有信用及可靠,下次一定唔信平野有好.比貴少少去第二間訂.
超級激氣,
退錢?,最怕店舖走佬.
CATCAT大師:
超級激氣,
退錢?,最怕店舖走佬.
CATCAT大師:
超級激氣,
退錢?,最怕店舖走佬.
可能見隻野反應好, 成千銀都有人買, 寧願賣比walk-in 客都唔call 預訂客...搏你退訂...
回復 89# Roddan
Ching,最慘我真係比現金去訂,如果肯定比唔到貨,又或者無貨,理應早d通知啦!
我多次打電話去問,次次都唔聽,留言真係一次都無覆,我不是訂了一盒,
要親自去到先話得一盒,又話東又話西,吹水又最叻.
正如ching所講,搏我退訂,我退訂真係唔緊要,我要貨,因為訂都只係想要貨
我還要找這盒貨,因為應承了朋友,但係價錢已有出入,
大家都看得出是什麼問題啦!