Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] DAMTOYS - Gangsters Kingdom : Spade J (黑幫王國 : 黑桃J)

回復 60# ailen0225

新手,一樓邊間呀?? 我想去訂呀,另外果到有無黑桃J 現貨??
回復 61# 陳小明

剛訂了黑桃2, $6XX,

有黑桃J 現貨, 我都忍唔住高追了一隻, $一牛.
回復 41# ahsum
師兄:想請問你在那間店到買呀? 我還未收到電話通知取貨,好慘,過年前打電話問過,他們說:要過年後有,但係仍未收到,見到大大的相.真係想快取貨...如果可以的話請PM我,我下次可以再訂其他(黑幫)
回復 48# kkkso04010
Ching,點解你咁快有貨架! 如果我還未收到通知,是否已經沒有貨呀?
回復 62# Roddan

都係1/f? 1牛..貴左d...
皆王 1/F 最大間賣 12" 嗰間.....我都覺得貴左少少, 但又忍唔住, 好彩利是錢補貼....
勝在 QC 真係好, 件皮褸仲正過 Bane 嗰件, 無乜線頭. 整體好滿意....
回復  kkkso04010
Ching,點解你咁快有貨架! 如果我還未收到通知,是否已經沒有貨呀?
CATHAY 發表於 16-2-2013 07:50 PM

應該所有訂者都可以取貨,Ching 試下聽日致電7仔問下
回復 66# Roddan

Ching,唔好意思,今日先睇到你post,
你搵到了恭喜恭喜
回復 68# kkkso04010
我不是在七仔訂,是在X旺二樓訂,星期一打電話去問,希望他們有貨啦!
回復  kkkso04010
我不是在七仔訂,是在X旺二樓訂,星期一打電話去問,希望他們有貨啦!
CATHAY 發表於 17-2-2013 08:30 AM

那Ching 要等等,因國內長假期,你預最快下星期先可能有貨
回復 71# kkkso04010 你好,真係仍未通知..今次真係唔開心..訂左唔知收有沒有貨?
想問問這款系列會有幾多個人物及做型 ?..我已取了第一款及訂了第二..款..但係都是覺得第一款好得..可能第二款未到手..
(我玩開個D figure都盡量唔想裝卸,最好好似HT及這款DAM一樣.打開盒子放出來就最好)
今次想找Ching們幫手,我早前訂了貨,到今天仍未收到店舖通知.是否肯定沒有貨,我在網上早已見到各ching post相出來.應該這產已到貨,打電話去店舖問,又說新年後有,到今天打電話去問,次次都係留言,留言後都唔覆..市面見到有,但係價錢已經不是我心目中的,我很想問問大家可以點?
今次想找Ching們幫手,我早前訂了貨,到今天仍未收到店舖通知.是否肯定沒有貨,我在網上早已見到各ching post相 ...
CATHAY 發表於 26-2-2013 04:41 PM

師兄邊間訂呀?

其實理應派晒貨了,DAM新貨只供貨比有預訂嘅客/鋪,無現貨。

所以接晒單一炮過派左大貨了。