Toysdaily 玩具日報

查看: 12865|回復: 27

[玩具攝影] 天使男大戰肌肉女

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.483941841661925.107325.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)
太急玩,硬食炒價,搵梨衰... :unhappy:

不過好型~

飛吧,逆天使~~~

好"雀"唔攔路~:shy:

角度很夠拗:$

咦,有件健美小姐跑過梨:46:

樣靚,身材正,好似重勁過神奇女俠~ :46:

結實的美"豚"~ :46:

最利害的武器不用刀鋒,乃在雙峰~~~ :$

如果隻手都是雙關節就好了...  內屈90度已是極限... :time:

打吧:$

一刀流~~~~佐佐木小次郎之 "燕返"~~~ + 天下之 黃金刀氣 :*

擋:no:

空手入白刃都唔掂~~~ :angry:

惟有偉仔電眼~~~ :shiny:

溶左你~~~ :shy:

後話:
原來SHE HULK都好科,ARCHANGEL要飛先拍得住SHE HULK... :!

玩物養志,再見~ :(
Betty 真係好索......
抽下水先
位紅美女索真係幾索
但原來手關節又少左d
小孩記太過份了
ching搵阿hulk親親佢:)
好圖啊師兄:71::71::71:
回復 1# darknight
孩佬野有少少花在所難免:sad:
吾錯吾錯又黎撐下場
我最近後追左鷹眼

RED SHE HULK 已入,可以同隻6"SHE HULK較量下!!

大天使仲未見到,點解有咁多朋友入咗貨呢??
回復 7# gumng

what version is it???
can you help to buy???:79:
我都only入左呢2隻
不過好彩既係正價入手~~
red she hulk衰在手"爭"無雙關節
mu隻she hulk都有雙關節啦~~~
回復 3# snake888
回復 2# 人物

HASBRO時時都比D缺憾"美"玩家, 真係吹脹... 如果有第二間選擇真係唔想買佢... 但係一見靚樣靚色就又忍不住. 同買HT一樣, 我頂:*
回復 4# hhbto

多謝. 但塊白布唔多掂, 愈影愈唔順眼, 點都係要買影棚...... :ice:
回復 9# ernest1008

回復 5# Firewalker27

個手goung位又真係一大敗筆.... 但個胸補番數~~~ :sad:
回復 7# gumng

回復 6# ngkp19

好物, 但兩隻我都有保留. 一. HAWKEYE漫畫版我時時形住怪怪地, 同時代有D脫節; 隻綠SHE HULK 個樣似黑人多D... :no:
阿"Hellgirl" (亂up, 哈哈) 真係靚女
回復  gumng

what version is it???
can you help to buy???
Grimlock 發表於 30-1-2013 12:36 PM

ml 系列, 送 x-men 肥仔果set!!
呢款好低, 全新計落只係港幣60幾, 出trip時買的!!