Toysdaily 玩具日報

[其他] 太 陽 報 廣 告:EB 1/6 Michael Jordan 好 炒 得

回復 103# iamfinethankuuu

師兄,會好大獲ga,三思。。。上當年我係比毒E毒到返晤到轉頭ga :56:
而家呢個BODY好核突,而呢次45號頭雕算好似,但只適合著埋熱身服企直咁......
要玩動感一定要開口申利樣........
回復  iamfinethankuuu

師兄,會好大獲ga,三思。。。上當年我係比毒E毒到返晤到轉頭ga
bunchan 發表於 31-1-2013 12:06 AM

又關我事~~~~~:63:~~~~~~:Q
極希望BILL哥考慮出JORDAN WHITE SOX 45號版本!!! 必買.
回復 109# DiceK

海外版.....not in hong kong
如果有Magic Johnson同Larry Bird, 必買.:58:
如果有Magic Johnson同Larry Bird, 必買.
天馬流星拳 發表於 1-2-2013 06:10 PM

120% 買!:$
極希望BILL哥考慮出JORDAN WHITE SOX 45號版本!!! 必買.
DiceK 發表於 1-2-2013 15:45

我諗專登出既機會就不大, 始終唔會太多人想要,

但用嚟做限定版贈品就有可能, 你可以到現場同佢講, 佢成日都喺排隊現場