Toysdaily 玩具日報

[其他] 太 陽 報 廣 告:EB 1/6 Michael Jordan 好 炒 得

5個版本
買窮
7仔 發表於 29-1-2013 07:26 AM

但我唔明佢會先出限量再出普通......會有咩分別???又要排??
其實唔係太明佢話會出五個series, #45係第一series?每個series一隻??
但我唔明佢會先出限量再出普通......會有咩分別???又要排??
iamfinethankuuu 發表於 29-1-2013 08:53 AM

點賣法,未有定案∼
其實唔係太明佢話會出五個series, #45係第一series?每個series一隻??
iamfinethankuuu 發表於 29-1-2013 09:06 AM

應該係∼
睇左咁耐, 呢個冇表情頭雕配熱身Track Suit最為一流:36:
但要去尖沙咀排, 同埋要好彩抽到先有, 這些機會真係不屬於我:time:
希望bill爺係其他版本夾返, 或等偉大o既祖國了...:67:
iamfinethankuuu 發表於 29-1-2013 09:06 AM

5個版本, 分別是 #45紅同白, #23紅同白, 再加一件all star或是 dream team 吧~
之前讲话会有Wizard版,但报纸上面无提既
應該係∼
7仔 發表於 29-1-2013 09:09 AM

每個SERIES應該唔只一隻....係活方個度有四隻...紅白45同23為之SERIES 1...無表情...SERIES 2先開始有表情呀...大劑...
5個版本, 分別是 #45紅同白, #23紅同白, 再加一件all star或是 dream team 吧~
jeffloh 發表於 29-1-2013 01:49 PM

佢話下次23會出限量先....我覺得一個系列可能有幾隻.....其實可以有好多唔同組合...波鞋....色.....幾多對......:(
Jordan 公牛时代XYZ多件波衫,每个款一只都死~~~~
如果唔洗抽, 一定盡追.:he:
回復 17# iamfinethankuuu

我理解係一種頭雕一個series,即係兩隻地區限定#45同兩隻#23都係呢個頭,跟住射波頭一系,申脷一系
回復 27# chungyuihing

但系TST show 白色45系另外一个头雕wor..
睇黎IRONMAN戰隊已成過去,黎緊既係JORDAN戰隊,一屋都係JORDAN,JORAN淨出ALL STAR個VERSION都已經死啦,因為JORDAN打過14次ALL STAR,須然ALL STAR GAME有幾次係著返自己球隊波衫打,但起碼都有10款唔同年份ALL STAR 球衣,仲有公牛95年球季開始,作客仲有件黑色球衣,所以淨係出JORDAN都唔會少過20款,而出PIPPEN同RODMAN反而唔擔心難買,始終名氣都同JORDAN差好遠,對我地呢D JORDAN FANS,BILL爺會出PIPPEN同RODMAN一定好啦
頭像被屏蔽