Toysdaily 玩具日報

[其他] 太 陽 報 廣 告:EB 1/6 Michael Jordan 好 炒 得

睇黎IRONMAN戰隊已成過去,黎緊既係JORDAN戰隊,一屋都係JORDAN,JORAN淨出ALL STAR個VERSION都已經死啦,因為JORDAN打過14次ALL STAR,須然ALL STAR GAME有幾次係著返自己球隊波衫打,但起碼都有10款唔同年份ALL STAR 球衣,仲有公牛95年球季開始,作客仲有件黑色球衣,所以淨係出JORDAN都唔會少過20款,而出PIPPEN同RODMAN反而唔擔心難買,始終名氣都同JORDAN差好遠,對我地呢D JORDAN FANS,BILL爺會出PIPPEN同RODMAN一定好啦
其實咁買無命多!話就話仲有四五種暫定,但大家好似忘了可以出埋巫師!
回復  iamfinethankuuu

我理解係一種頭雕一個series,即係兩隻地區限定#45同兩隻#23都係呢個頭, ...
chungyuihing 發表於 29-1-2013 02:24 PM

我估五系列分別為:
1. 45號紅白兩款。
2. 23號紅白兩款。
3. DREAM TEAM 主場作客兩款。
4. ALL STAR主場作客兩款。
5. 巫師主場作客兩款。
即可能共有十隻:69:
每款一個頭雕…
:no:
有普通版^^最緊要係賣幾錢先
我好少睇NBA, 其實籃球衫會唔會好似足球衫咁成日換款? 因為印象中Jordan件BULLS好似無變過咁? 如果只係球衣真係唔太多款. 主/客 (X2) 加埋10隻手指內都數得晒, 我估唔會連"space jam"都出吧...我唔係籃球fans, 所以最多入一款都足夠了~
回復  iamfinethankuuu

我理解係一種頭雕一個series,即係兩隻地區限定#45同兩隻#23都係呢個頭, ...
chungyuihing 發表於 29-1-2013 02:24 PM

如果係用頭唻分series都ok呀
其實咁買無命多!話就話仲有四五種暫定,但大家好似忘了可以出埋巫師!
宇宙之王者 發表於 29-1-2013 02:32 PM

所以揀唻入算啦..隻隻都要排會死人嫁
回復 36# jeffloh

NBA球隊間吾中都会伝uniform、但肯定没有足球甘頻繁。
最大原因可能係NBA球隊現時没有賛助商!一D大又有歴史既球隊>Celtics、Bulls、Laker甚少換、換都係小部分、吾会大改。:78:
我好少睇NBA, 其實籃球衫會唔會好似足球衫咁成日換款? 因為印象中Jordan件BULLS好似無變過咁? 如果只係球衣 ...
jeffloh 發表於 29-1-2013 02:39 PM

唔計以前既波褲長短, 早期既潦草"chicago"波衫等等, 就算第一次退休前後件波衫好似冇唔同, 其實都已經有分別, 除物料, 最大明顯係背後個名既字體係唔同咗.
我估五系列分別為:
1. 45號紅白兩款。
2. 23號紅白兩款。
4. ALL STA ...
任俠 發表於 29-1-2013 02:36 PM

師兄仲爭d頭同表情樣呀...佢好似係咁樣分嫁:(
我問過Enterbay員工,好似話會出Jordan 12 號球衣版!
我好少睇NBA, 其實籃球衫會唔會好似足球衫咁成日換款? 因為印象中Jordan件BULLS好似無變過咁? 如果只係球衣 ...
jeffloh 發表於 29-1-2013 02:39 PM

有黑色公牛衫呀
唔計以前既波褲長短, 早期既潦草"chicago"波衫等等, 就算第一次退休前後件波衫好似冇唔同, 其實都 ...
gumfx 發表於 29-1-2013 03:33 PM

即係有排出呀:no:
我估五系列分別為:
1. 45號紅白兩款。
2. 23號紅白兩款。
4. ALL STA ...
任俠 發表於 29-1-2013 02:36 PM

我已為:
1. 45號紅(今次)
2. 23號紅
3. 23號白
4. ALL STAR 粉籃
5. 巫師作客