Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3: Tony Stark Edition Collectible Figure (NEW UPDATED 8/3)

隻戰損就真係吾好提、都吾係出比我地玩、只係出比我地望一下...
jojokit 發表於 26-4-2013 11:51 AM

佢之前唔係工開賣架咩 ? 點解剩係睇 ?
佢之前唔係工開賣架咩 ? 點解剩係睇 ?
berndy1111 發表於 26-4-2013 11:58 AM

因為望完D相、就比南亞人同排隊黨買晒啦:help:
{:1_210:}呢隻戰損mk7,對我黎講,嗰日簡直係地獄呀
請問 Tony 截左訂未呢?
唔係咁似咁   :@
原本冇諗住訂隻tony

但係擒晚睇完ironman3發覺佢同42決一不可

今日即刻補飛訂返,好彩未截訂{:1_208:}
Me too, preorder after movie
回復 382# 小丙1018

買多張疏化同TONY排排坐{:1_220:}
回復  小丙1018

買多張疏化同TONY排排坐
全職玩具獵人 發表於 27-4-2013 12:52 AM

Great suggestion.  I like mark 42 a lot as Tony and mark 42 are just like best friends together and the sofa scene is really cool!!

Tony Stark先係最型,Mech Test冇買,lee隻有得訂都唔訂,真係冇嘢好講:ar: !
尋日我仲訂到,睇完戲就覺我無理由唔訂{:1_220:}
回復 384# 全職玩具獵人

真係超正, TONY就好似同朋友一齊咁:$

係時候找定張1比6既SOFA先得:x
Mark 42 應該坐唔太底..... 有梳化都無用。
Mark 42 應該坐唔太底..... 有梳化都無用。