Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3: Tony Stark Edition Collectible Figure (NEW UPDATED 8/3)

截左訂未? thxxxxxxxxxxxxxxxxxx
想搵其他廠出既HALL OF ARMOR∼想問有無CHING知邊度仲會有呢?THX
頭像被屏蔽
回復  一名新手

阿虎
shing0405 發表於 26-3-2013 12:52 PM

THZ CHING~之前問過∼唔夠7個呀佢∼
Playimaginative會唔會有散棺材:help:
截左訂未?:36: THANKS!
未截訂~~~~~~~~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
一點鐘等 HT 開門後打去問最實際, 就算昨天有得訂, 唔代表今日仲有.
呢隻好似截左喇.....
頭像被屏蔽
呢隻開左訂足足4個月,睇下D炒家點炒,呢隻我記得頭幾日都有好多人排,D炒家同南亞人真係好賤,回想番四五年前岩岩玩HT時呢班賤人未出現,跟本去訂玩具好自由,幾時得閒就幾時訂,跟本有心訂就一定訂到,唔知幾時呢斑賤人出現左之後就係度玩轉個party,搞到想訂個玩具都人心惶惶,鍾意既玩具驚訂唔到,迫住要同班蛋散排到企街,唉....不過都知道,有錢賺就有人發狂,期望呢班PK炒家快D繼續炒,炒多D炒癲D,HT你又繼續比佢地發狂咁少落去,繼續隻隻排到企街,等個玩具市場好似樓市咁爆保,咁就會一天光哂啦~今日放假得閒打下字發洩下,PK炒家同南亞人唔好睇呀(不過D南亞人都沒咁既文化入黎睇) 自從隻戰損MARK 7 訂唔到之後真係爆憎佢地

呀,呢隻TONY未截訂的,昨天所見
This is a must have set if you like the movie.  Another good thing about this is the release date is Q2 2013 which means I will get it within this year for sure since mine is 2nd day invoice.  

By the way, now that I watched the movie, do think the head scuplture does look like the RDJ in the movie.
呢隻開左訂足足4個月,睇下D炒家點炒,呢隻我記得頭幾日都有好多人排,D炒家同南亞人真係好賤,回想番四五年前岩 ...
fruitswai9 發表於 26-4-2013 11:15 AM

隻戰損MARK 7 無得公開發售真係幾失望。。。
隻戰損MARK 7 無得公開發售真係幾失望。。。
rivaltat 發表於 26-4-2013 11:34 AM

隻戰損就真係吾好提、都吾係出比我地玩、只係出比我地望一下...