Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3: Tony Stark Edition Collectible Figure (NEW UPDATED 8/3)

回復  berndy1111
我有位.......但太貴...........
買唔落手...........
EDMONDLUN 發表於 2-2-2013 10:16 PM

有位 :31:
佢500 一個都仲可接受....780 :72:
回復 272# berndy1111
師兄,7個$4900~~:77:
平左.......:56:
回復 271# EDMONDLUN

edmond兄屋企似乎好大:D
回復 274# 全職玩具獵人
:DD師兄,唔好講笑啦,得幾百呎蝸居............:49:
回復  toysbear
係呀,價錢係最大問題.......
不過入得tony,我都想入1個箱仔親返佢..........
...
EDMONDLUN 發表於 2-2-2013 10:14 PM

我都有諗入不入一個玩下,不過在相片中連色都無上,
很膠的灰色,都係見到實物先決定,無實物睇就算數。
回復 275# EDMONDLUN

我同師兄一樣:sad:
所以買巨物真僽係要停一停,諗一諗:help:
我都係,好想買7連櫃。
但真的太貴,第二是著燈先靚,但長期著又怕ironman變色,更加覺得燈也頂不順, ...
toysbear 發表於 2-2-2013 07:50 PM

我有朋友問過,佢係分一、四、七電影場面咁賣,所以如你係買七個嘅版本,佢會係一個掣開晒全部七個,唔會分七個獨立開咁煩。不過我冇錢冇地方,亦唔係FANS冇儲齊,就算再造得幾好都唔考慮。:oh:
我有朋友問過,佢係分一、四、七電影場面咁賣,所以如你係買七個嘅版本,佢會係一個掣開晒 ...
黃金獅子座 發表於 3-2-2013 08:24 AM

謝謝資料提供,真係要再認真考慮下先得
小弟就係見完實物後....忍不住訂咗!
另外有客人問店員是否送紙板背景?答案係.....唔送!
希望HT良心 ...
toyman 發表於 2-2-2013 04:39 PM

唔送係因為出lee套就係想引人買d櫃!如果送埋就冇咗lee個牽引!但唔送backdrop,但好誤導d客囉!好cheap!
睇過實物,lee隻tony頭好老,好多紋!另外個stage超大,癲咗!如果唔分件砌,想像唔到個盒有幾大!
回復 262# Neymar

昨天經過都見到 佢display實物 憑該會多d人訂
回復 276# toysbear
出左實物先決定都好既~~:71:
回復 277# 全職玩具獵人
買巨物前真係要3思......:o:o
始终都系太贵,订唧人应该唔会多
現在還有訂???????? 我有2張
考慮訂多1張
擒日睇完實物
成套野放一齊 , 的確幾正 , 又有氣勢
不過實在太大座 , 訂唔落手