Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Iron Man 3: Tony Stark Edition Collectible Figure (NEW UPDATED 8/3)

好像頭雕有改...

HOT TOYS 應長著心口燈DISPALY 啦, 咁先毒到人架MA
小弟就係見完實物後....忍不住訂咗!
另外有客人問店員是否送紙板背景?答案係.....唔送!
希望HT良心發現...到時加返!
不訂,不訂!還雖訂!我忍唔住啦!:63:
回復 260# toyman

應該會送
回復 262# Neymar

塊板都幾立身體^^^
呢的紙板,如果加2-30 可跟埋,我一定要,
但可惜ht唔會對玩家咁好。。。:52:
回復 258# Neymar
睇完好想入返HALL OF ARMOR~:no: :no:
但又太貴.........都係算........:38:
回復  Neymar
睇完好想入返HALL OF ARMOR~  
但又太貴.........都係算........
EDMONDLUN 發表於 2-2-2013 06:44 PM

我都係,好想買7連櫃。
但真的太貴,第二是著燈先靚,但長期著又怕ironman變色,更加覺得燈也頂不順,
如不著燈,ironman在櫃入面,黑媽媽,咩都睇不到,
可以用火牛,也怕要找7個火牛位。
好多因素下,決定不買。
回復 263# E神

等看HT如何
回復 265# toysbear

應該好小人買HT HALL OF ARMOR
HOT TOYS 應長著心口燈DISPALY 啦, 咁先毒到人架MA
riverchild 發表於 2-2-2013 04:39 PM

其實佢仲未整好 hahah
回復  Neymar
睇完好想入返HALL OF ARMOR~  
但又太貴.........都係算........
EDMONDLUN 發表於 2-2-2013 06:44 PM

我都想入...但係好貴 + 冇位放 :31:
回復 265# toysbear
係呀,價錢係最大問題.......:60::60:
不過入得tony,我都想入1個箱仔親返佢..........:$
只入1個......:unhappy:
回復 269# berndy1111
我有位.......但太貴...........:54:
買唔落手...........:38: