Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 SR超合金 勇者警察(官圖P6)

頑X帶頭劈價, 3魚找4草, 5月20日到, 正
其實sunrise係bandai子公司.......
bandai 期下其中一個部門carddass
有一隻咭game叫sunrise crusade ...
BSKTND 發表於 13-5-2013 08:33 PM
正確來說是因為[高達]使Bandai賺大錢,為了肥水不流別 人田,索性收購了它,使對手TAKARA無啖好食!!!以往sunrise動畫的玩具大多由TAKARA生產的,如:勇者系列' 魔 動王, 魔神英雄傳,霸王大系,現在TAKARA統統無份生產,Bandai改為給其他細廠作小量生產,因為對佢無威脅性嘛.........................
頑X帶頭劈價, 3魚找4草, 5月20日到, 正
redfish 發表於 14-5-2013 01:46 PM

無分別,佢d現貨我未試過成功買到過
yugi 發表於 14-5-2013 02:05 PM

認同,慘過乞:38:
頭像被屏蔽
yugi 發表於 14-5-2013 02:05 PM

呢隻佢有放雅虎, 可以網上bid左, 當天取貨
redfish 發表於 14-5-2013 02:16 PM

8分先bid得一早當佢無到:67:
頭像被屏蔽
redfish 發表於 14-5-2013 02:16 PM

頭先食晏BID左啦{:1_208:}
8分先bid得一早當佢無到
yugi 發表於 14-5-2013 02:18 PM

我都用左年幾時間刷左10分:$
就係為左呢D時候
正確來說是因為[高達]使Bandai賺大錢,為了肥水不流別 人田,索性收購了它,使對手TAKARA無啖好食!!!以往sunri ...
G-man 發表於 14-5-2013 01:52 PM

=-=出依幾套野玩具既megahouse都係bandai子公司
算la,我認為依個價低處未算低,應該三條魚以内la,依個價三一就食得過
頭先食晏BID左啦
etsc4344 發表於 14-5-2013 02:49 PM

我都係,見咁平{:1_223:}
回復 118# sumissum

雖然我覺得仲有下調空間但係二百零蚊都算平 bid左了:35:
回復  sumissum

雖然我覺得仲有下調空間但係二百零蚊都算平 bid左了
iptinyau2341 發表於 14-5-2013 03:57 PM

觀望中:!
迪卡度其實真係無咩特別,可有可無,等價入;如果係泰丹真係二話不說買:^