Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 SR超合金 勇者警察(官圖P6)

你個隻有無好鬆? LUCK 皮LUCK骨????

回復  馬仔

上星期5我都響In時入左src超雷登
又係3-4膠紙!
超港人 發表於 4-6-2013 11:03 AM
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
我想問下有無人個面相中左招? 我買的塊面歪左., 想拆個頭又好實好似痴實晒咁, 想有下有無有經驗的師兄
精仔16草入手, 幾底扭好重手!{:1_203:}
精仔16草入手, 幾底扭好重手!
00_GUNDAM 發表於 19-10-2013 02:32 PM

真係咁唔值錢.....話哂合金量都唔算少:45:
真係咁唔值錢.....話哂合金量都唔算少
edmondphk 發表於 20-10-2013 09:31 PM

人氣太弱無計, 但玩具來說相當不錯~:36:
感覺好cm's, 外觀 ma ma................. {:1_203:}

但價錢低玩 {:2_292:}
感覺好cm's, 外觀 ma ma.................

但價錢低玩
good886 發表於 21-10-2013 09:47 AM

受原設影響, 外型已提升得很不錯了......至於可玩性, 這個價實在無話可說:35: