Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 SR超合金 勇者警察(官圖P6)

AGREE 分分鐘下一隻SR勇者已經要魂SHOP
patran 發表於 16-5-2013 03:29 PM

鍍金版黃金勇者.....
見到頑仔個貨量…真係好擔心會斷line…唔知捱唔捱到去勇者指令
見到頑仔個貨量…真係好擔心會斷line…唔知捱唔捱到去勇者指令
Andyccel 發表於 16-5-2013 05:31 PM

賣48算都唔駛, 仲要有錢賺, 呢隻在日本應該插得好勁
勇者特急以人氣來說又唔係差,希望化商品都入到十大,同埋隻玩具又唔差,死因真係謎{:1_222:}

呢隻人氣雖不及特急,但也未致於差成咁吧{:1_222:}

係咪個個都被之前cms嚇破膽{:1_222:}
勇者特急以人氣來說又唔係差,希望化商品都入到十大,同埋隻玩具又唔差,死因真係謎

呢隻人氣雖不 ...
yugi 發表於 16-5-2013 06:04 PM

我個人好鐘意SR的勇者系
唔執著於變形合體的話,外型同神緒的還原度好高
合金成分愈來愈少,講真如果插到二百零蚊,都唔強求咁多了

pic fm jp
仲大隻過特急……正
少合金的後果.. ........
鍍金版黃金勇者.....
sckoko 發表於 16-5-2013 05:27 PM

鍍金版黃金勇者 X 100%!!!
冇人提.....有冇師兄買左?
冇人提.....有冇師兄買左?
edmondphk 發表於 18-5-2013 11:53 AM

this robot is excellent. more joints and posts. One masterpiece of my collections!
this robot is excellent. more joints and posts. One masterpiece of my collections!
felixchi 發表於 18-5-2013 01:43 PM

一開賣就插水, 唔知係咩問題
少合金的後果.. ........
lukyuet 發表於 17-5-2013 07:27 PM

同意合金太少,隻野本身細隻,如果加埋輕飄飄,
我就唔大興趣了~~
同意合金太少,隻野本身細隻,如果加埋輕飄飄,
我就唔大興趣了~~
chinam 發表於 18-5-2013 02:58 PM

其實黎條line你當係r魂支線既話,真係好抵玩:73:
回復 164# Andyccel

最初都有分別,而家整整下,就好似差不多,
真實系就R魂,超級系就SR合金~